Laiskaa elämää

  • TiBu78

Joskus on äärimmäisen kiva vaan laiskotella... Lauantaina sen huomas jälleen. Tarkotus oli mennä Nuuksioon kävelemään, mutta yllättäen ei taas päässy ajoissa sägystä ylös. Plan B oli sit piknik Tervasaaressa ja oli oikeestaan aika hyvä varasuunnitelma. Oli ihana vaan loikoilla viltillä auringon lämmössä. Nii no, siitä ei mainita mitään, että pikkulintu kakki sit kaulalle *hih*

Sunnuntaina sit piipahdettii Lintsillä. Kesän toinen lintsireissu enkä vieläkään saanu hattaraa.. Sen siitä saa kun tekee lupauksen ettei syö mitään turhia makeita. Vaikka eihän hattara mitään makeeta ole. Ihan vaan 100 prossasta sokeria :) Käytiin kattoon merimaailmassa fisuja ja satuttiin niin sopivasti paikalle, että nähtiin haiden ja pirajoiden syöttämiset. Aika hassunhauskaa... Et ihan vaan vähäsen lapsetti.. Siä oli sellanen pikkuvaavi isänsä sylissä ja jostain syystä se mukelo tuijotti vaan mua eikä niitä kaloja... heh.. mä olen parempi nähtävyys kun hait :) Mut oli aika söpö pyöreeposkinen muksu... Ja ei, mulla ei ole vauvakuumetta :) Lapset on söpöjä, jos ne ei ole omia :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus