Melkein ohi

  • TiBu78

Kesä meinaan...
Aika kauheeta, että eletään jo elokuuta. Ja illat alkaa olla aika pimeitä... Toisaalta, syksyllähän on kaikkein mukavinta käpertyä viltin alle juomaan kuumaa kaakaota ja lueskelemaan.. tai jotain muuta... :)

Mutta toisaalta, mulla on vielä kesäloma edessä. Tai ne kaikki huimat 2 päivää :) Tämä neitokainen lähtee sitten Keski-Suomeen. Tervetuloa Ouninpohjan EK:lle muurinpohjaletuille :) (Tän äiti on aika Pro paistaan muurinpohjalettuja). Ihan törkeetä kyllä, et sielläkin EK suljetaan jo aamulla ennen kuutta. Eli helvetillisen pitkä päivä edessä. Pois sieltä pääsee sit kai joskus illalla kuuden aikaan. Huh, 12 tuntia saa huhkia duunia. Mutta toisaalta samalla pääsee mökille saunomaan ja pulahtamaan syksynkirpakkaan veteen.

Tänä vuonna aion kyllä käyttää oman palkkionikin tosta myyntiapuna olosta. Vaikka se tarkottaa sitä, että lähdetään mummojen ja pappojen kanssa jonnekin bussireissulle... Mutta sama se, mä olen sitten palkintoni ansainnu :)

Mä tässä pohdiskelin, että mitä jos lähtis syksyllä espanjan kurssille... Tai italiaa lukemaan... Saa nähdä... Kesäyliopistolla alkas syyskuussa...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus