Lomalainen ei

  • TiBu78

Tervettä päivää näe.. Tuli taasen todistettua. Viine torstaista alkanu armoton kurkkukipu hävis kuin taikaiskusta ti aamuna kun piti mennä sitä lekurille valittamaan. Noh, tosin se "kipu" oli valahtanu tonne nielun puolelle ja tuomio oli kurkunpääntulehdus. Ja siihenhän ei oo mitään muuta "troppia" kuin lepo, kuuma juoma ja turpa kiinni mököttäminen. Sopii muuten ihan pirun hyvin tän pakkaamisen kanssa.

Tänäänkin hiki päässä huhkinu laatikoiden kanssa. Keittiö on nyt liki tyhjätty, mutta aika todennäkösesti palkintona tästä saan sit keuhkoputkentulehduksen joka on kuulemma sit seuraava aste jos ei hoida tät kunnolla. Joten eiköhän sitä sit ens viikolla muuton jälkeen voi käydä hakemassa ne antibiootit joita ei vielä myönnetty.

3 kommenttia

Heiskane_

10.8.2011 18:17

Rico ai sä et ehtiny läksiäisiin, upss! :DD Voisin sairastaa Tibu sun sijasta päivän, nii olis mullakin sitte yks päivä tänä kesänä lomaa! Ihan vapaaehtoinen olisin. Joo Tibulla on jo kuulemma "kunnolliset" muuttomiehet, ei sinne kaiken maailman renttuja otettais :D (puhuin nyt vaa niinku itestäni)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

10.8.2011 19:15

Juu Heisku saat kyllä tän taudin vaikka vähän pidemäkskin aikaa lainaksi. Voin vaikka sunnuntain asit lunastaa jämät takas :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus