Tässä sitä

  • TiBu78

nyt sit istutaan tyhjässä kämpässä seurana laatikollinen astioita, siivouskamat, makuupussi ja patja. Vähän sellanen retkeily-fiilis. Jääkaapissa ois jugurttia ja sit vähän lisää jugurttia... Joten aamupalaksi sit syön jugurttia :) Ja odotan jo lauantai aamua kun saan lähtä täältä pois ihan vimosen kerran.. Pelkäsin etukäteen, että tästä tulis jotenkin haikeeta, mutta totuus on se, että mä olen jo ehtiny pistää kodin pystyyn uuteen paikkaan ja tääktä haluisin vaan pois.

Tulihan näitä seiniä katteltua liki 8 vuotta. Ja totta puhuakseni mikään ei oo niin ihanaa kuin päästä eroon tömistelevästä yläkerran naapurista. Uus kämppä on noin miljoona kertaa hiljasempi ku tää. Ja täytyypä todeta, että toi sosiaalinen elämäkin on ollu huomattavasti vilkkaampaa siellä vaikka suurin osa kavereista ääkin tänne HELLsinkiin...

Eli tullu jo todettua, että tein oikeen ratkasun lähtemällä täältä. Eipä siinä sit tartte paljoo tän ämpän perään nyyhkiä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus