Lomalla on mukavaa

  • TiBu78

Tosin tää loma loppuu kyllä taas turhan lyhyeen. Maanantaina sit taas jo töihin... pöh.

Mut kummitytön kanssa on vietetty paljon aikaa ja toinen on kyllä hyvä kiukuttelemaan :) Ja suuttumaan :) Son hyvä tietää et on pippurinen pikkuneiti. Sitä ei sit äijät ala määräilemään :)

Tänään käytiin ihan ihka ekaa kertaa uimahallissa. Lasten allas näytti olevan vähän liian syvä tollai ekakertalaiselle mutta Aalto Alvarin aaltoaltaan matala pää oli just hyvä käsipohjan uimiseen. Niin hyvä, että neiti ilmotti liki kahden tunnin pulikoimisen jälkeen et ei yhtään lähdetä mihkään. Et nyt ollaan täällä :) Onneks sit tais tulla vähän vilu, ja olikin jo ihan innolla menossa saunaan. Ja uimassa käymisen päälle pitää aina käydä juomassa pillimehu ja ostaa irtokarkkeja kanssa :) Ja kummitätikin ehti uida kilsan verran sillä välin kun pikkuneiti oli äiskän kanssa aaltoilemassa. Ja oli muuten äärimmäisen muksaa uida 50 metrin altaassa. Tuntu kilsa paljon lyhyemmältä mitä tuntuu 25 metrin altaassa. Ei tartte olla koko ajan kääntymässä. Ja toisaalta oli niin hiljasta, että mulla oli rata ihan omassa käytössä. En ymmärrä et mikä idea siinä on et yks rata oli merkattu vesijuoksijoille, yks kuntouimareille ja yks nopeille kuntouimareille. Ja sit neljä rataa ihan tyhjillään. Mä sit otin radan 4 omaan käyttöön ja sain ihan rauhassa pulikoida kilsani :) Ja että oli muksaa... :) Tosin ois noin hienolla kelillä pitäny ennemminkin ulkoilla.... Mut vielä on kesää jäljellä? :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus