Lomalla

  • TiBu78

Eka lomapäivä meni aika tehokkaasti laiskotellessa. Tai no pesin koneellisen pyykkiä, tyhjensin astianpesukoneen ja täytin sen ja tein ruokaa. Tosin viime yönä tempasin liki 12 tunnin yöunet ja liikaa nukkuneena olo oli sit ihan pöhnänen. Mitään varsinaista tekemistä ois edes jaksanu. Puoli ysin aikaan sitten totesin, että jos aion tänä yönä nukkua ois parasta painella hetkeksi pihalle. Parvekkeella istuminen kun ei ihan kata tota ulkoilu osuutta. Kävin sit juoksemassa, tai siis hölkkäämässä 3 ja puoli kilsaa ja suorastaan ihmettelen miten helpolta se tuntu. Ois voinu vielä jatkaakin, mutta aattelin et ehkä ei pidä liikaa innostua. Mutta kai tosta parin kuukauden jokapäiväsestä fillaroinnista on sit jotain hyötyä kunnon kannalta ollu. Nyt jos sit loman aikana joka päivä tekis jotain urhelun tapasta niin kyllä tää tästä.

Huomenna ois sit päiväretki Porvooseen edessä. Suunnittelin alunperin, että teen sellasen laivareissun että sit fillaroin takas päin. Mutta kun kaveri kysäs että lähtisinkö mukaan ihan vaan autoreissulle sinne niin mikä jottei. Pääseehän sinne sit vielä uudestaan potskilla jos innostuu. Pääasia et jotain ohjeman tynkää on kehitteillä.

Ja kun lusmuna jätin maanantain reenit väliin niin sit ois potkimista ja huitomista edessä huomenna. Sen jälkeen onkin enää kolme kertaa jäljellä, tai kolme sellasta kertaa joille mä pääsen mukaan ja sit kutsuu kotokoto ja hääjärjestelyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus