Ai että

  • TiBu78

Vai olis niinko baariin pitäny mennä tällä kelillä... Kuuden aikaan illalla suuntana oli keskusta ja terdekierros ja sit puolen yön aikaan suunnitelma, että vois vaikka jonnekin baariin. Onneks alotettiin kokeilu Kallesta jonne ei luonnollisestikaan (onneksi) maksa mitään sisälle. Siellä kykeni just tiskiltä käydä hakemassa juotavaa ja sit suunnata rappukäytävään juomaan. Ihan sikamaisen kuuma. Just niiden yksien siidereiden verran viihdyttiin ja sit naapuriin Heseen syömään (ja syömistä tais tulla illan aikana harrastettua enemmän kun juomista) ja sit iltayön bussilla kotiin.

Siis tälläsellä kelilleä ja näi LOMAlaisena pitäis olla möksällä yöuimassa ja yösaunomassa, eikä missään Helsingin keskustassa suunnittelemassa baariin menoa. Ihan täyttä tuhlausta... Tosin tällä heikkotasosella ulkoilulla ei pitäs olla mitään ongelmaa jaksaa huomenna suunnata näitä raihnasia luitaan biitsille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus