Mä olin ihan valmis

  • TiBu78

yöllä varaamaan ittelleni lekurin tälle päivää. Ja oisin varannukin jos mun luottolekurilla vaan ois ollu vapaita aikoja... Nimittäin eilen illalla reeneissä alko taas toi vasen poskiontelo vihotella. Siis silleen että tuntu ku ontelossa ois jotain mutta vaikka kuin niistät niin mitään ei tuu ulos. Sitkeesti kuitenkin olin nyrkkeilemässä ja vielä sen jälkeen tunnin kehonhuoltotunnilla, eli venyttelemässä lähinnä. Ja saunoin tavalliseen tapaan reenien jälkeen.

Kotio päästessä sit putsasin röörit nenäkannulla ja jotain jopa sainkin tuhistetua pihalle. Ja puoli kympin aikaan menin nukkumaan ilman mitään ongelmia.

Eikö sit aika tarkalleen puol kakstoista tää neiti herää siihen, että ei muuten henki kulje. Dokka ihan dukodda. Hirviä niistäminen ja nenäkannuttelu ja sain sit nokan suhtkoht putsiks mutta eipä tosiaan uni enää tullu ja poskionteloa särki niin vallan pirusti. Särkylääkettä ja Nasoliinia klyyvariin ja sit onneks parin tunnin pyörimisen jälkeen sain taas unenpäästä kiinni.

Tällä hetkellä olo on ku halolla ois päähän lyöty. Silmät painaa tonnin ja väsyttäs niin maan vallan pirusti. Mutta ei auta.. Niin ja poskiontelossahan ei nyt sit ole mitään vikaa. Ei tartte niistää eikä säre eikä muutenkaan tee kipeetä. Et voisko nyt mitenkään tälläset tulla päiväsaikaan nottei tarttis töihin tulla. Vituttaa tollanen yövalvominen!! Murr

4 kommenttia

irga

20.1.2011 22:24

Mä olen huomannut tukkoisen nenän ykköskaveriksi tuon nenäkannun lisäksi isotonisen suolaliuoksen (saa samanlaisessa suihkepullossa kuin nuhasumutetta). Kun viimeksi oli ihan kumma tukkoisuus ja epäilys mönjäisestä poskiontelosta, lämmitin varovasti nenun vierestä sukkaan kiedotulla lämminvesipullolla ja suihkin suolasuihketta nenään. Jonkin ajan päästä sitten nenäkannutin. Sitten niistin varovasti seuraavan vartin, tosi sitkeäkin lima irtpsi.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

21.1.2011 08:54

Okei, täytyypä testata. Mulla kun tää poskiontelon tukkosuus on ihan kroonista. Ja jokseenkin kyllästyny käyttämään noita kaiken maailman nenäsumutteita. Niistä ei ole pidemmän päälle kuin haittaa. Ja jos ei toi auta niin se on sit taas punkteerauksessa piipahdus edessä...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

irga

21.1.2011 22:40

Yritän nykyään välttää nuhasumutetta, sillä siitä eroon pääseminen pitkän flunssan jälkeen on kamalaa. Käytän sumutetaa vain, jos mun on ihan pakko nukkua. Muuten herään mieluummin kahden tunnin välein, suihkaisen suolaliuosta, niistän kunnolla ja nukun taas. Sitä paitsi tuo suolaliuos auttaa siinä vaiheessa, jos nenä on sumutetukossa tai olen viettänyt aikaa nenän tukkoon saavassa pölyssä. Suolaliuos on eri asia kuin nuhasumute. Niitä on pariakin laatua apteekissa. Allergia-aikaa myös aivan ehdoton. Jep, fanitan. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus