Miniloma

  • TiBu78

Mä päätin su-ma välisenä yönä että nyt mä olen pitkän viikonlopun tarpeessa. Tai no, pitkän ja pitkän mut ainakin pidemmän ku normiviikonloppu. Eli päätin ottaa perjantain vapaaksi. Kun noita lomapäiviä on vielä 8 käyttämättä ja pääsiäisen aikaan menee ainakin 4 niin ne toiset neljä voi vielä tuhlata. Mulle tuli vaan jotenkin niin ikävä kummityttöä kun kävivät sunnuntaina. Ja kun se on tulossa perjantaiks kotokotoon mummille ja papalle hoitoon niin mä pääsen sit samalla siinä touhuilemaan neidin kanssa. Ihan ihkuu :) Pikkuneiti on ollukin nyt mummolassa hoidossa viikottain kun äiskäkin lähti sit töihin. Tai tekee aamu viidestä iltapäivä yhteen asti töitä ja isi kun sit taas tekee vuorotyötä niin joitain päivä on pakko olla mummolassa. Ja joitain öitäkin. Ei tartte sit kukonlaulun aikaan herättää kun on suoraa mummon luona yön.

Hassua kyllä sinänsä, etä neidistä on tullu ihan papan tyttö. Ei anna mummon enää edes vaippaa vaihtaa saati sit ulkovaatteita laittaa päälle. Papan pitää tehdä kaikki. Ja mikä sen parempaa. Mun isä kun on ollu sairaseläkkeellä jo kymmenen vuotta ja aikahan sillä on käyny pitkäks. Kun ei elämässä muuta ole kun television kattominen ja jääkaapilla käyminen. Niin ja tupakalla kans. Ja sit valittaa kun ei saa yöllä nukuttua jne. Noh, nyt on nukkunu. Kun pikkuneiti on niin pappaan ihastunu et papan on pakko lähtee sen kanssa ulkoilemaan ja touhuta muutenkin. Niin äiskä sanokin et iski on nukkunu nyt ihan kunnon yöunia ja heränny vasta kasin aikaan aamulla. Kun nimittäin ennen heräs joskus viiden kuuden aikaan kun ei saa nukuttua. Ja nukku sit sohvalla päikkärit kun yksin oli kotona. Eli ihan hyvää tekee tollanen kuuskymppisen ja vajaa kaks vuotiaan ystävyys :) Virkistää vanhan mieltä ja kun pikkuneiti tietää et se on kietonu meitin perheen miehet ihan täysin pauloihinsa niin hyvähän sen on olla. Oli aika homma kouluttaa iskä ja isoveli siihen, että ei voi neidille koko ajan syöttää karkkia. Kun se ei sit kunnon ruokaa syö ollenkaan. Mut meni se sit viimeinkin perille ja nykyään karkkipäivä on lauantai.

4 kommenttia

licence27

3.2.2009 23:01

Miniloma ja hyvät hiihtokelit. Niitäkin vanhempia on jotka kieltävät lapsiltaan karkit ja herkut. Joku kohtuus tietty täytyy olla että hampaat säilyy, mutta onkohan totaalikiellolle mitään järkevää syytä jos lapsi muuten on terve? Hyviä hedelmiäkin voi tarjota lapselle ja jättää karkit kauppaan. Onkohan karkkien kanssa vähän sama juttu kuin alkoholin kanssa että jos ei nuorena opi niin vanhempana ei edes kiinnosta? Ainakin on ollut helppo olla polttamatta kun ei ole tähän ikään mennessä aloittanut.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

4.2.2009 09:49

Niin, hiihtokelit jos ois sukset :) No siis eihän kukaan mistään totaalikeillosta puhunukaan, mutta ei tollasen alta kaks vuotiaan tartte syödä päivittäin karkkia kun sen ikänen ei vielä tajua sit sitä, että oikeetakin ruokaa pitää syödä vaikka karkkia oiskin. Tää neiti ei nimittäin sit ruokaa syö jos karkkia on tarjolla. Ja hedelmien osalta söis kyllä mandariineja vaikka kuinka ja tykkäis kuoria niitä, mutta kun saa ihottumaa. Ja siinäkin sama juttu. Jos syö hedelmiä niin sit ei ruoka maistu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

licence27

8.2.2009 00:35

Suksia saa kaupasta. Toisaalta tälläkin hetkellä tässä maassa on varmaan satoja tuhansia suksipareja pölyyntymässä vuosikymmeniä, puolustusvoimillakin suuret varastot. Sit täytyy olla siteet ja siteisiin sopivat monot tai hiihtokengät. Kun ei ollut latuja niin 215 pitkät antiikkisukset ajalta kum me oltiin ala-asteelta, vanhat siteet pois ja uudet tilalle. Voiteita täytyi poistaa usempi kerros, mutta kyllä oli oikea valinta umpihankeen.
On niitä totaalikieltäjävanhempiakin tullut vastaan, eikä karkki ole ihmiselle mikään välttämättömyys, lisäaineita tulee kun ostaa liki mitä hyvänsä valmisruokaa.

Missäköhän iässä ihminen alkaa tajuta noita juttuja ja missä kohti sitten mennään vikaan kun tulee yli-ali- tai jojo- painoisia nuoria ja aikuisia? Alleriat ja sairaudet kuten diabetes ovat oma lukunsa. Sääliksi kävi kun kuulin millaisista aineista dieettikokki joutui ruokaa muutamalle oppilaalle laittamaan. Onneksi on muitakin hedelimiä kuin sitrukset.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus