Ihan ihkuu :)

  • TiBu78

Oli kyllä ihan hirmusen mukava viikonloppu. Kummityttö oli yötä mummolassa ja sit touhuttiin koko perjantai päivä yhdessä. Käytiin morjestamassa Simppa-vauvaa ja laskettiin pulkalla ja ajeltiin rattikelkallakin. Niin ja kolattiin lunta pihastakin. Sit lauantaina neiti tuli taas kyläileen, mut sillon touhuttiin sisällä. Välillä kun pitää pomppia ja sit pitää istua lattialla ja taas pomppia.. Niin ja pitää tanssia kanssa :) Sunnuntaina kävin sitten neidin kotona ja pidin seuraa kun äiti siivos tulevaa asunnonnäyttöä varten. Ja taas pompittiin ja tanssittii ja istuttiin. Ja sit vielä askarreltiin muovailuvahalla ja luettiin kirjaa ja ihan vaan töhötettiin. Ja ulkoiltiin pulkan kanssa mummon luo. Ja arvatkaa tuliko kummitädin silmännurkkaan sunnuntai-iltana kyynel kun neiti ois halunnu tädin mukaan kotiin. Kauhia itku ja parku kun täti jäikin pois auton kyydistä.

Ja selvennykseksi, mulla ei ole vauvakuumetta. Siis ei mitään sellasta fiilistä et nyt pitäs ihan ehdottomasti pykästä oma nappula maailmaan. Toi kummityttö vaan yksinkertasesti on rakas. Maailman ihanin töhötin :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus