Mistä näitä mulkkuja oikein tulee?

  • TiBu78

Nyt mä avaudun aiheesta (netti)miehet. Tai no, en yleistä, ei kaikki miehet mutta tässä viime aikoina taas ihme mulkvisteihin tullu tässäkin virtuaalimaailmassa törmättyä.. Tai no, mulkku tai mulkvisti on aika rankasti ehkä sanottu, mutta jotain mätää niissä on...

Tapaus 1. Kaveri on lähettäny mulle kuvansa ja joo, ihan kiva. Juuri muuta kovin ihmeellistä en tapauksesta tiedäkään. Sitten tulee pe-la välisenä yönä, klo 3.23 viesti tuonne erään treffipalvelun postiin että nonni, tuut sitten sunnuntaina klo 20:00 Manalan viereen Storyvillen ovelee. Siinä sit nähdää, otetaan parit ja jutellaan. Siis mitä vittua?!!? Muahan ei nyt joku äijä tohon malliin pomputtele... Mä en niin kiinnostunu ole et hyppään käskystä. Ja vielä se että selkeesti pistäny viestiä baarista kotiutumisen jälkeen kun ei näemmä sit muuta suraa ole matkaan tarttunu. Noh, tapaukselle aika suorin sanoin kerroin et tolla meiningillä mua ei hurmata ja toisekseen mä keksin muutakin tekemistä sunnuntai-illalle kun jossain baarissa notkumisen. Joten noutänkjuu. Noh, sitten oli viime yönä tullu puoli kuusi viesti notta noh, ei sitten. Mites sit ois maanantaina lenkki Töölönlahden ympäri. Nonni, sävy alko jo olla sentään mukavampi. Mutta mullehan ei maanantait käy :) Mä en jätä reenejä väliin jonkun kävelylenkin takia... :)

Ja sitten tapaus 2. Tyypin kanssa on juteltu mesessä ja joo, ihan ok. Mukavalta vaikuttaa. Puhetta oli sit et voi tässä tänään käydä vaikka kävelyllä jos on hyvä sää. Ja herralle kerroin jo viime viikolla et niin mulla on sitten 12-14 jooga, joten en ole tavotettavissa, mutta sen jälkeen vois sit lähtä ulkoilemaan. No eilen en tyyppiä saanut kiinni ja ajattelin tässä et noh, kun tuun kotiin niin sit vois viestitellä mesessä jos hän siellä on. No herrapa oli laittanu viestiä tänä aamuna kymmentä vaille kymmenen (siis mähän en aamulla koneelle edes ehtiny) ja ilmotti, että mikäli susta ei kahden tunnin kuluessa kuulu mitään niin hän lähtee yksin ulkoileen. Siis mitä vittua jälleen kerran?!!!? Enkö mä helvetti vieköön sanonu et mun pitää 12 reikäleipä olla jo keskustassa vääntämässä itteeni solmuun?!!? Aaargh.. Menköön helvetti vie yksin ulkoileen, niin mäkin menen.. Mut hitto.. no joo..

Noh, toisaalta, joogaopettaja varotti, että tunteet saattaa ylikuumeta suuntaan jos toiseenkin joogatuntien jälkeen. Tää taitaa sit olla sitä? Mulle ei vittuilla... :)

3 kommenttia

Rujokki

11.10.2009 20:44

Jos tuollaiset tyypit riittävän usein lyövät päänsä Karjalan mäntyyn, ehkä oppivat ja alkavat kohdella naisia(an) normiarvostuksella. Pidä siis pintasi, sulla on terve näkemys, sanoi joogaopettajasi mitä tahansa :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

12.10.2009 09:07

No jaa, mun mielestä toi tapaus yksi on just se pahempi vittuilija. Kaveri, joka kuvittelee olevansa jumala :) Mut näin se tiputetaan sit takas maanpinnalle :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus