Mulkvisti nro 1 jatkaa..

  • TiBu78

Heh... jepa jep... Edelleen ihmetyttää toi toiminta... Kun ensin "ilmotetaan" et mihin pitää tulla ja millon ja kun pistän vähän hanttiin niin sit tosiaan ääni muuttuu hitusen kellossa ystävällisemmäksi. Noh, se uusi ehdotettu aika ei sopinut joten ehdotin vastaan sitten toista aikaa. Ja ylläri pylläri kaveri ei vastaa yhtään mitään. Siis nada, nulla, niente.. Ei mitään. Ja ehdotus oli, että lähdetään sitten tiistaina (siis eilen) kävelylle kun mulle ei maanantain kävely sopinut. Noh, näemmä oli sitten eilen illalla yhdeksän aikaan pistäny viestin et mimmonen sun loppuviikko on. Ois kiva nähdä livenä. Siis ei mitään kommenttia siihen, että ehdotin tiistaita. Ei viittaustakaan siihen. Ja kuitenkin tiedän, että herra oli sen mun viestin lukenu jo sunnuntaina ja käynyt useemman kerran kyseisessä nettipalvelussa. Noh, mulla kihahti.. Pistin "ystävällisen" viestin: "Tosi hienoo et sä vaivaudut vastaamaan mulle oikein ajoissa. Mähän taisin ehdottaa treffejä tiistaille (eli eiliselle) mutta sä et viitsi edes vastata mitään. Miten musta tuntuu, että sä et taida ihan olla mun "unelmamieheni"... Ja joo, mulla on suunnitelmia jo koko loppuviikolle."

Köh, noh, myönnetään, hitusen vittuilua mun puolelta mut helkkari, ihan oikeutettua. Takas sain vastauksen "Joo, sopii hyvin... sä taidat olla luonteeltasi aika vaikea. Onnea miehen saalistamisessa ; )" Nii-i, kyllä mä olen vaikea luonteeltani jos mua kohtaan käyttäydytään tolla tavalla. Mahtaa olla paskamainen miäs livenä kun kerran jo viestin kirjottaminen ajallaan on noin vaikeeta.. Luultavasti paatunut myöhästelijä :)

Mulle ei edelleenkään vittuilla :) Eli suomeksi sanottuna- jep, mä vastasin kyllä herralle vielä suunnilleen yhtä ystävällisesti takas :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus