Repsss :)

  • TiBu78

Nyt on pakko pistää päivitys niille kaikille huolestuneille jotka pelkää että mulla on nyt joku tappava nopeesti etenevä tauti :) Siis juu ei... Tai vois kai tääkin olla tappava jos ei söis troppeja ja ottas iisisti?

Tosin joskus kai kannattaa lukee sit aiempikin blogimerkintä ettei ihan vääriä johtopäätöksiä vedä. Siis kyse on keuhkoputkentulehduksesta joka havaittiin varhasessa vaiheessa ja johon sain tropit ja johon en kuole ja joka ei mitä luultavimminkaan etene mihinkään vaan paranee noilla antibiooteilla :)

Ja voisin aika varmuudella todeta, että paranee, kun jaksoin tänään tallustella 2 ja puoli tuntia kirjamessuilla. Matkaan ei kyllä tarttunu kun joku tollanen Thaimaa-kirja ja sit teetä ja suklaatia. Suklaatit on syöty ja nyt on kupissa Hibiscusta viitteellä Niilin kuningatar. Eli mansikkaöljyllä ryyditettyjä hibiskuksen lehtiä. Tuoksu on ihan ihana, mutta maku ei ehkä ihan niin hyvä. Tosin Rooibokseen oon jo vähän kyllästyny, niin vähän uutta kehiin. Se Forsmanin teemies kun totes, että kofeiinitonta teetä on tasan Rooibos ja Hibiscus ja sit joku kolmas jota ei kuulemma tällä hetkellä oikein Suomesta saa kun oli kuulemma niin huono sato tänä vuonna. Mutta enköhän mä selviä näilläkin. Tosin toi Hibiscus vaatinee vähän totuttelua...

Ja niin, joko kohta sais mennä nukkumaan? Ei näköjään jaksa valvoa yli 8 tuntia putkeen. Veikkaan et nyt johtuu suurimmaksi osaksi noista antibiooteista tää väsy. Ja just kattoin kelloo et ei helkkari, sehän tulee vasta kuus ja ulkona on jo säkkipimeetä. Ihanaa tää kellojen siirtäminen. Fidu, ei tartte ajatellakaan enää et valosan aikaan ehtis arkena olla ulkona. Melkein masentavaa..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus