Sykemittari

  • TiBu78

Tulin sit tossa maanantaina tilanneeks ittelleni sykemittarin kun Satsin kautta sen saa 20 prossan alennuksella. Eli postikulut kun lasketaan mukaan niin vajaa 85 egee jäi hintaa. Eli mittaria tässä nyt odotellaan.

Sinänsä veikee juttu, että se mittari piti maksaa heti saman tien. Eli visa vaan vinkumaan ja hei hei rahat. Mutta mitään varsinaista tilausvahvistusta en saanu. Yleensähän kun aina tulee jonkinlainen tulostettava lippulappu kun on tilauksen tehny ja maksanukin. Ja sitten illalla salille mennessä kysäsin tiskiltä et niin missähän ajassa voisin olettaa sen mittarin saavani. Ja se tiskillä ollu jamppa oli ihan pihalle. Et mikä mittari? Ai niiko liittymistarjousmittari? No niiko ei, kun se hiton mittari jonka voi tilata teidän nettisivujen kautta. Vähän aikaa se oli H-Moilasena kunnes sit kekkas et joo.. kyl se varmaan viikossa tulee. Et ei niillä pitäs kovin pitkä toimitusaika olla.

Jotenkni vaan jäi sellanen fiilis et mihinhän kankkulan kaivoon mä sen melki 85 egee maksoin... Ja missä ajassa tilauksesta mun pitää alkaa kyseleen sen mittarin perään jos sitä ei koskaan tulekaan? Hieno idea tarjota asiakkaille tollasia etuja mut vois vähän viritellä noita tilausjärjestelmiä selkeemmäks. Et edes jonkinlaista vinkkiä sais et millon vois olla toiveissa kyseisen rakkineen saapuminen. Sinänsä sitä kai tarttiskaan. Kyl mä luulen et niin pitkään kun jalka nousee ja henki kulkee niin toi pumppukin lyö?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus