Fysioterapiaa

  • TiBu78

Tänään koitti viimeinkin se päivä, kun mulla oli fysioterapeutille aika. Tää on siis OMT fysio, eli keskittyy ihan vaan murjomaan selkälihaksia ja rusauttelemaan selkärankaa. Eipä tosta nyt siis mitään lopullista apua ollu, mut tuntu ainakin hetken, että hengitys kulkee paremmin. Ja ens keskiviikkona sit uudestaan. Tiättekö kun vaan on sellanen olo et pitäs painaa peukalo tonne lapaluun alle... Noh, se käski mun liikkua ihan tavalliseen tapaan joten eiköhän kuntosali taas sit kutsu viimestään lauantaina, tai sununtaina. Riippuen nyt kuin ehtii. Tänään ei viitti raahata luitaan sinne kun yleensä hieronnan jälkeen on täysin virhe mennä salille. Tulee ihan pirun paha olo. En suosittele edes spinningiä selkähieronnan jälkeen. Kokeiltu on ja meinasimpa oksentaa kesken tunnin.. jipii..

Huomennakin mä pidän välipäivän kuntoilusta. Nimittän huominen pyhitetään kaverin kanssa juoruamiselle :) Töistä suoraan syömään jotain ja parille drinksulle. Punaviiniä tekeekin jo mieli... Nam :) Tai hitsi, jaksaskohan sitä mennä heti aamusta salille. Ennen töihin tuloa... Ei ois ehkä huono idea... Pääsis aamusaunaankin. Pitänee miettiä asiaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus