Totuttelua

  • TiBu78

Kyllä voi uusiin prilleihin totuttelu olla tuskallista. Noiden uusien kakkosrillien vellonta parani kun kävin optikolla niitä väännätyttämässä. Nää ykkösrillit vaan jaksaa olla jotenkin oudot. Näitäkin väänneltiin ja mallattiin päähän ja ei pitäs olla mitään outoa siltä osalta. Mutta ei vaan auta, mun maailma näyttää kuperalta :) Nää prillit päässä ei paljoo fillarilla ajeta. Noi toiset onneks sopii siihen.

Sain sit tuolla optikolla sovittua, et saan vanhoihin pokiin uudet linssit pelkkien linssien hinnalla. Eli ei tartte maksaa työstä. Mikä on ihan reilua. Jos mä olen 9 vuotiaasta asti ostanu kaikki kakkulani samasta firmasta ni vois kuvitella, että ne jossain vaiheessa antaa jotain takasinkin... Kyllähän ne linssitkin kustantaa vähintään 120 egee, mut jos kerran tykkään pokista ni enköhän o valmis maksamaan sen verran. Eli periaatteessa kolmet uudet rillit 450 eurolla. Ihan reilua..

Mä olin muuten tänään eri ahkera. Suunnittelin jo aamulla et käyn salilla töiden jälkeen. Töissä sit tulin toisiin ajatuksiin. Et eih, ei noin kauniilla ilmalla mihinkään salille. Siinä sit kotiin päin fillaroidessa jossain Kuliksen kohdilla totesin et hitto, ollu koko päivän niin päänsärkynen olo et meenhän mä sinne salille. Mitä nyt sit jätin pyyhkeen töihin. Onneks oli pikkupyyhe mukana. Kyl siihen ihan hyvin kuivas ittensä saunan jälkeen :) Ja olo oli hyvä kun oli jaksanu tunnin verran riekkua. Fillarilla polkeminen vaan tuntu jotenkin tuskalliselta. Päätin nimittäin et teen vaan yläkropan kun kuitenkin fillaroin joka päivä. Eli alakroppa saa treeniä päivittäin. Mutta innostuin sit tekeen jalkakyykkyjä. Ja sen jälkeen ei oikein meinannu polkimet liikkua.

Toi tankkaus puoli jäi kyllä aika vähiin tänään. Kävin päivällä syömässä vaan salaatin Teatterin terdellä ja sit ennen kotiinpäin lähtöä söin banaanin. Mulla toi fillarointi vie nälän jostain syystä pois, mutta sit salilla huhkimisen jälkeen saunassa alko oleen sellanen olo et ruokaa ois saatava. Ja kotona ei tietty ollu muuta ku kaalikeitto aineet. Eli ei kun kaalia pilkkomaan ja jauhelihaa paistaan kun pääsin kotio. Onneks palottelin liikaa porkkanoita. Sai niitä syötyä pahimpaan nälkään. Jakso sit odotella keiton hautumista. Ja tuli muuten ihan sairaan hyvää soppaa. Ja kaalikeittohan tunnetusti paranee mitä useemmin sen lämmittää.. eli viikonlopun eväät on siinä :) Voikohan lauantaina biitsille ottaa kaalikeittoa mukaan? :)

3 kommenttia

TiBu78

25.7.2008 09:20

No eipä ole tullut kokeiltua. Oli nimittäin ihan ensimmäinen kerta elämässä kun yleensäkään kaalikeittoa teen. Siis ihan oikeeta kaalikeittoa. Yleensä kun kaali on vaan ollu jauhelihakeiton höyste. Mutta nyt ainakin lähtötilanteessa kaalia oli enemmän kuin lihaa :)

Tarkotus oli laittaa soppaan myös kukkakaalia ja kesäkurpitsaa. Ois vaan tarvinnu isomman kattilan. Eli nuo aineet odottaa sitten vielä jääkaapissa jotain muuta käyttöä :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

25.7.2008 10:31

No joo, siis totuin noihin kakkoslaseihin heti kertaheitolla kun ne saatiin istumaan kunnolla nenäpäälle.. mutta nää "ykköslasit" on jotain ihan muuta. Enkä tajua miks, kun kaikki vahvuudet ja hajataiton korjaukset on ihan samat kun noissa kakkosrilleissäkin.. Mut viikonlopun jos totuttelee ja ellei siltikään auta niin sit näis on ihan oikeesti jotain vikaa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus