Vanhuus ei sitten kai tule yksin...

  • TiBu78

Sitä piti sitten olla bilettämässä..
Alkuilta oli hauska.. Saunominen oli hauskaa ja syöminen oli hauskaa ja tyttöin kanssa höpöttely oli hauskaa. Mutta siinä vaiheessa kun piti baariin lähteä oma fiilis latistu ihan kokonaan. Ei huvittanu sitten pätkän vertaa lähtee mihinkään. Mutta pitihän sen kun kaikki muutkin.

Apollo sinänsä on ihan kiva paikka joo.. Ja livebändi oli tosi hyvä. Tykkäsin. Mulla siis oli oikeestaan ihan kiva ilta kun kuuntelin bändiä ja jamittelin. Vaihteeks taas yksin kun eteenkin parille kaverille baari-ilta tarkottaa sitä et kytätään miehiä. Tanssilattiallakaan sitä notkumista ei voi tanssimiseks sanoa. Pikemminkin just ja just vähän huojua ja sitten kyylätä koko ajan oisko jotain varteenotettavaa kaksilahkeista näkyvissä. Kun ei vaan jaksa sitä. Tanssiminen on muksaa ja hyvä bändi siihen päälle ni mikäs sitä on ollessa. Jäi taas tuo miestarjonnan tutkailu aika vähiin... Eli ei kai ihme että sitä sinkkuna kuljetaan. Kun ei vaan jaksa alkaa vääntämään mitään mukaviisasta jossain baarissa jonkun viiden promillen kännissä olevan äijän kanssa. Tai sit musta vaan on tullu vanha. Toisaalta eikös vanhuuden merkki ole se, ettei yhtään viihdy baarissa enää? Mä kyllä nytkin viihyin. En vaan jaksa sitä helvetin pokaustoimintaa mitä pitäs harrastaa... Eikö voi vaan pitää hauskaa???

Ja yks asia.. Minkä helvetin takia Sedun pitää pitää niin suolasta hintaa ihan vaan sisään pääsystä. Mä ymmärtäsin kympin pääsylipun jos se edes sisältäs narikan. Mut siihen vielä narikka 2 egee päälle. Ihan älytöntä... No okei, kyllä ton makso jo ihan ton bändin kuuntelemisesta. Eli siinä mielessä ihan ok hinta. Mut seduloihinhan kaikkiin taitaa olla ton luokan pääsymaksu...

Mutta joo, tulipahan taas vähäks aikaa nähtyä toi baareilu. Jotain bändiä tms. vois mennä kattoon ja tanssimaan mut kaiken muun oheistoiminnan voi sit unohtaa :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus