Treenit

  • TiBu78

Nyt vois sanoo antaneensa kaikkensa... Aattelin kotiin tullessa et kun ehkä treenit ei tänään oo niin kauheet niin voisin hölkätä paikanpäälle. Ja niinhän mä sitten tein. Tosin kävi sit kummasti ilmi, että ne ei todellakaan ollu mitkään iisit treenit. Eka perus alkuveryttelyt ja siihen sit päälle käsipainojen kanssa lyöntisarjoja. Sit pareittain tuplalyöntien treenaamista, eli etusuora-etukoukku ja kaks takasuoraa. Ja noista sit variaatioita useemmilla lyönneillä. Ja sen jälkeen samaa sit säkkiin. Ja ton kaiken päälle vielä reipas kuntopiiri ja viiden minuutin vatsarääkki. Sit kömmin suihkuun ja saunaan ja sit vielä reipas kävely kotoon. Tosin kävin hakemassa kaupasta sardiineja tomaattisoosissa ja kananmunia.

Nyt on sit syöty salaatti, purkillinen sardiineja ja kaks keitettyä kananmunaa. Ja olo on aika rapsakan rento. Tosin ei vaan yhtään väsytä... Vaikka viime yön nukuin aika huonosti. Mut ehkä mun kroppa sit elää edelleen talviaikaa tai jotain...

Mutta, kuin monta kananmunaa on terveellistä syödä päivässä? Tuntuu et tään pakkodietin takia kananmunista on tullu mun vakiravintoa. Tän aamun alotin munakkaalla ja nyt sit vedin vielä iltapalaks kaks kananmunaa... Alkaako mun kolesterooli olla kohta taivaissa? Mut kun ei syö leipää niin jotain helppoa evästä pitää olla :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus