Vetäsin eilen

  • TiBu78

2 ja puolen tunnin päikkärit. Läksin töistä vartin yli 3 kotiin kun oli jotenkin ihan hirmunen hedari. Ajattelin, että nukun tunnin ja ehdin sitten vielä treeneihinkin. No enpä ehtiny. Varttia vaille 7 kattoin kelloa ja totesin et se siitä sit. Treenit ois alkanu seiskalta. Ja ois tehny hyvää päästä vähän mätkimään säkkiä. Kun tää päänsärky (joka siis jatkuu edelleen) johtuu just siitä, ettei tässä oo päässy liikkumaan pahemmin tuon keuhkiksen takia.

Mutta hämmästyttävintä tässä on se, että noin pitkien päikkäreiden jälkeen jo puol 11 aikaan illalla alko väsyttää niin, että piti mennä yöunille ja uni tuli suunnilleen saman tien. Tosin heräsin kyllä sit jo neljän aikaan ja torkuin loppuajan. Mutta silti. Ihan älyttömät unenlahjat taas vaihteeks. Oiskohan tää nyt jotain syysväsymystä tms..

Joten tässä alkaa olla jo aika odottavat fiilikset tuon reissun suhteen. Tosin siinäkin aloin jo olla huolissani kun kaikki netin sääpalvelut ilmottaa että pilvistä on, sataa vettä kaatamalla ja myrskyää. Noh, pistin sit salin omistajalle sähköpostia et voiko olla totta ettei siellä näy auringosta vilaustakaan. Se totes että netin ennusteet on sadekauden aikaan just tollasia. Mutta totuus on se, että päivät on aurinkoisia ja sit myöhään illalla sataa. Eli nou hätä. Rusketus on taattu. Tai palaminen vähintäänkin :)

Siellä salilla on myös erilaisia painonpudotus ohjelmia ja jotain detox-juttuja. Noh, mihinkään smoothie-kuuriin kahdeksi viikoksi en suostu vaikka kuinka putsais elimistöä, mutta sitä jo harkitsen, että korvais lounaan smoothiella. Ja varmaan aamupalankin. Se tyyppi sieltä totes, että 2 viikossa voi helpostikin tiputtaa 10 kiloa. No joo, mä kuitenkin ajattelin nauttia myös paikallisesta ruoasta, joten en ihan tollasiin lukemiin luota :) Ja siinä lämpötilassa treenaaminen taitaa pikemminkin hävittää nestettä eikä läskiä. Ja toisaalta mä en jaksa kyllä treenata kuutta tuntia päivässä jotain muay thaita. Tosin siihenkin löyty ratkasu sitä kautta, että siellä on mahdollista joogata, vuokrata fillari ja tietty lenkkeillä ja uida. Kuulemma 4 tuntia päivässä pitäs treenata. Eli 6 aamulla aamulenkille, sit ysiltä pari tuntia muay thaita, iltapäivälle tunnin jooga ja sit ehkä vielä iltakävely rantsussa. Tosin ehkä ihan toteutettavissa oleva suunnitelma kun siellä ei tosiaan tartte muutoin tehdä itte mitään. Ei töitä, ei kokkausta.. Kunhan vaan tehokkaasti tuhlaa rahaa shoppailemalla :) Ja shoppailupäivän reittikin on jo suunniteltu valmiiks. Se on vaan vuokrattava auto ja kuski ja eikun menoksi :) Tosin jos meinaa laihtua 10 kiloo niin toi reissu on kai tehtävä sit matkan loppupuolella ettei osta liian isoja vaatteita.. hah :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus