Loma on sit

  • TiBu78

lusittu. Muay thai alko loppu ajasta tulla jo korvistakin ulos, mutta hauskaa oli. Muutama mojova mustelma tuli hankittua heti ekana treenipäivänä. Kaverit olikin sitä mieltä, että ei muuta kun poliisiin yhteyttä ja kertomaan, että mut on ryöstetty ja viety kamerat ja rahat ja pari timanttia. Todisteena mustelmat. Vakuutus ois sit ilosesti maksanu kamerat sun muut. Mutta en mä sit...

Paino ei ehkä ihan kymmentä kiloo pudonnu. Ehkä kaks :) Mutta toisaalta luulen, että lihasta tuli ihan kivasti hankittua. Ainakin vatsassa jo näkyy pienenpientä lihasmassaa.

Lämmintä oli jotakuinkin 30 astetta päivittäin. Muutamana päivänä tuli vettä tunnin pari, ja sit taas aurinkoista. Useempana yönä sit olikin aika mehukkaita ukkosmyrskyjä. Biitsillä siis tuli myös lojuttua aina kun treeneiltä ehti ja skootterin kyydissä huristeltua ympäriinsä. Uusia kavereita löytyy nyt taas ympäri maailmaa ja ruokakin oli hyvää. Toisin sanoen aika äärimmäisen onnistunu loma. Ainoostaan kotiinpaluu oli aika ravisuttava. 30 asteen helteestä 15 asteen pakkaseen... Taksikuski suunnilleen ryösti mut kun velotti kotimatkasta ja nyt onkin sit taas vaihteeks mukava lenssu päällänsä. Tosin tän sain kyllä tuliasisina thaikkulasta kun suunnilleen kaikki campin porukka oli vuoron perään kipeenä.

Takas tekis mieli lähtee vaikka heti. Siellä kun ois vielä yks ihku mussukin odottamassa. Mutta eipä taida olla rahaa toiseen reissuun. Ja mussukin tais olla vaan lomaromanssi :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus