Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2005.

Viikonloppu lähestyy...  1

Eikä vieläkään kuljetusta tampereelta turkuun lauantaiksi :(
Pakko kait siihen junaan sitten hypätä.
No onhan siinä se yksi hyvä puoli eli ravintolavaunu :))
Muuten elämä on ollut taas tasaista puurtamista. Työpäivät vaan venyy ja harrastaminen on ollut lähes mahdotonta.
Nyt lupaan että en tylsistytä teitä lukijoita(jos niitä nyt edes on) ennen kun on aika kertoa laivareissusta :D


Itku..  1

Niinhän se on että sananlaskut on yleensä oikeassa..eli itku pitkästä ilosta pitää tällä kertaa paikkaansa. Perjantaina tuli sitten tanssittua 4 tuntii putkeen Onnelan pöydillä (ja vielä selvinpäin !!) Hauskaa oli silloin mutta nyt onkin sitten viikonloppu mennyt siihen että vähän joka paikkaa särkee...mutta ennen kaikkea jalkoja..Nyt tarviis saada ne kuntoon ennen ens viikonloppua..
Ensi kerralla olen kyllä viisaampi enkä lähe uusilla kengillä heti tantsaamaan...
Siinähän se ilta muuten menikin ja melkein loppuun asti jaksoin olla kiltistikin..:))
Nyt tarviis ruveta kyseleen kyytiä tampereelta turkuun ens viikonlopuksi..vaikka kulkeehan nuo junatkin.
Tänään pitäis jaksaa siivota, silittää ja kaikkee muuta kivaa kun jostain syystä eilen ei oikein jaksanu.
Tai sitten meen ulos tekeen lumiukkoja :D


Vanha ei jaksa....  1

Valvominen ei sitten sovi enää tän ikäsille..tai kyllä sitä valvoo jaksaa jos on sitten aikaa nukua pari päivää putkeen :)
Ja tänään vielä pitäisi suunnistaa Tampereen yöhön..
Ja ensi viikolla vihdoin viimein se odotettu laivareissukin :)) Toipumiseen menee sitten varmaan seuraava viikko..
Elämä on ollut aika lailla pelkkää työtä..


Viimeinen työyö..  2

Täällä sitä taas sinnitellään hereillä ja ollaan tekevinään töitä.;) (toivottavasti pomo ei satu lukeen..)
Ei auttanut viime yönä kahvin keitto..yhtään komeaa vartijaa ei saapunut paikalle. Pitäiskö kokeilla seuraavaksi palokuntaa ?? Siinä tuliskin sitten kerralla isompi porukka paikalle.. No jos nyt hylätään sekin idea. Kummasti tälläin yöllä tulee mieleen mitä ihmeellisempiä ideoita.. Varsinkin kun yksinään täällä istuskelee. Näitä juttuja kun tänne kirjoittelee niin oikeestaan selviää se kauhea totuus että eihän mulla oo mitään sanottavaa.. onko mun eläm näin tylsää ?? Kait se sitten on .. duuniin ja kotiin ja ei siihen sitten paljon muuta mahukkaan..kotona on niin väsyny ettei siellä jaksa tehä mitään..
No kylläpä sitä nyt ollaan ruikuttavalla tuulella. Mikähän piristäis ? Vaihtoehdot täällä on aikas vähissä taitaa olla se ruoka ja kahvi ainoot vaihtoehdot.


Ja jatkoa seuraa..  1

Ihan niinkuin joku oikeesti olis kiinnostunut mitä täällä kirjoittelee..mutta ihan piruuttani jatkan kuitenkin. Ja tälläin duuniyönä ei oo parempaakaan tekemistä.. :)
Voi jestas kello on vasta 23.00 ja vielä monta, monta tuntia ennen kun pääsee kotiin nukkuun..
Täytyy varmaan taas käydä vakipaikassa aamukahvilla että jaksaa ajaa kotiin asti. Täytyy nyt yrittää jaksaa reilu viikko niin pääsee bailaan ja sitten taas viikko arkee ja laivalle..
Nyt täytyy kyllä lähtee keittään kahvii että pysyy hereillä..ei edes yhtään komeeta vartijaa ole käyny piristämässä yötäni :( jos vaikka kahvin tuoksu houkuttelis ne paikalle..


Höpinää..  2

Hitto kun vaikeeta tuo aihepiirin valinta..ensin ajattelin tuota erotiikkaa kun se tuntuu jotenkin mulle luontevimmalta mutta kun en saanut...aikaiseksi yhtään eroottista tekstiä niin oli pakko vaihtaa tähän päiväkirjaan. No täällä saa ainakin höpistä omiaan juuri niin paljon kun tahtoo..vaikka ei ketään kiinnostaisikaan.. Sen verran voin sanoo että tämä päivä on ollut toistaiseksi ihan saamaton..hieman oudolta tuntuu tälläinen päivä..
Mutta ehkäpä asian vielä kerkii korjaan.Toivotavasti huomenna on parempi päivä..