Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Pääsiäinen  4

Tuntui todella pitkälle kun töistä jäin pois jo keskiviikkona. Viikonloppu oli oikein mukava. Viikonloppu vieras oli perjantaista tähän päivään ja yhdessä baareiltiin, tavattiin kavereita, laitettiin ruokaa ja töllättiin leffoja. Vaikka suurimmaksi osaksi vain oleiltiin, niin hyvässä seurassa sitä viihtyy.
Niin ja keskusteltiin. Enpä muista koska viimeksi on tullut puhuttua näin kaikesta maan ja taivaan väliltä.

Synttäribileiden ruokalistaakin on tässä jo tullut suunniteltua..siellä taitaa odottaa muutama yllätys ;)

Huhtikuu ja toukokuun alku näyttääkin ihan kiitettävän kiireiseltä. Lähes joka viikonloppu on jotakin menoa. Ja kesälomaankin on enää 2 ja puoli kuukautta..sitäkin tässä jo hieman suunnitellut.

Tää on muuten kanssa outoa mulle, että näin varhaisessa vaiheessa tekee suunnitelmia noinkin pitkälle. Olenkohan mä kipee ?


Jaaha  4

eipä oo taas pitkään aikaan ollukaan näin levotonta oloa. Oikein mikään ei taas oo mukamas hyvin ja pikkuasiatkin alkaa ärsyttään suunnattomasti. Vitutus-käyrä vaan nousee taasen. Saas nähä koska se on taas huipussaan ja alan ärhennellä ihmisille oikein kunnolla. Tänään olisin varmaan lähteny baariin mutta ku huomenna pitää olla lekurilla jo 9.30 eli se tietää sitä, että herätys on 7.30..

Ei sitten onnistunut tänään lävärin otto. Kahesta paikasta sanottiin, että ei kannata ottaa siihen paikkaan johon oltais haluttu..kasvaa kuulemma tosi nopeasti ulos. Nyt sitten täytyy miettiä jos sitten ottas siihen aikasemmin jo haaveilemaani paikkaan.

Jäin sitten kiertelemään vielä kauppoja..onneksi ihan kaikki mitä olisi mieli tehnyt ei kuitenkaan lähtenyt mukaan..voi olla että huomenna käyn vielä katsomassa yksiä kenkiä..vähän jäi kaihertaan kun en niitä ottanu..tai oikeestaan paritkin sellaset olis ollu..


Olenko huono lapsenvahti ?  2

Niin kiitokset Feelalle lapsen lainasta :) Piristävää mullekin olla jonkun muun seurassa kun kissan. (En muuten yhtään tiiä missä se täällä menee..vieras asunto kiinnostaa..)
Niin toimin tietenkin kuin kunnon lapsenvahti ja ammatikseni lasten kanssa oleva. Poika pelaa pleikkaa ja mä cityilen..No älkää huoliko..ihan kohta aletaan iltatoimiin ja poika nukkumaan. Uskon vahvasti omiin kykyihini ja tämän toteuttamiseen..