Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

Flunssa..  3

On se kumma heti kun ajattelin ääneen että pitäs mennä hakeen influenssa rokotus niin puski päälle flunssa jolloin sitä ei voi ottaa :( No onneksi tässä nyt on vielä aikaa..
Alentaako selibaatti vastustuskykyä ? Siinä olis mielenkiintoinen aihe tutkia.. Vaikka tässä kyllä päätinkin, että saa riittää tää kilttinä olo kun ei toinen sitä ollenkaan arvosta...Niin ei sitten, sitten käyttäydytään niin kuin sinkkuna ennenkin..
Kaikkee tässä on taas mietiskellyt: eli palataan aiheeseen deittipalstat.. Todella monella miehellä siellä on ilmoitus jossa haetaan vakisuhdetta, seikkailijat älkööt vaivautuko jne. Tästähän jo kirjoittelin että kun ei oikein kysynnän ja tarjonnan laki kohtaa. Mutta mikä huvittavinta niin nyt kun omassani aloin hakea jotain pysyvämpää ei vastauksia hirveesti ole tullut. No eihän se nyt vielä mikään ihme ole, mutta kun ne tositarkoituksella hakijat, jotka kyllä edelliseen ilmoon vastasivat katosivat nyt kun minäkin hakisin "tositarkoituksella"
Josta päästäänkin seuraavaan mietintään..meinaan ton tositarkoituksella määrittelemiseen. Suurin osa varmaan sillä ajattelee avio/avopuolison hakua. Tai näin olen ainakin ajatellut. Itse kun haen tositarkoituksella vain seurustelukumppania. Sen ei tarvitse johtaa mihinkään..sitoutumista vaadin vain siksi ajaksi kun yhdessä ollaan..vaikka se sitten olisi kuukausi tai loppuelämä. Onpas tätä nyt vaikea selittää..No joka tapauksessa päämääränä ei ole sormus sormeen..
Ilmeisesti seksin puute vaikuttaa myös aivotoimintaan heikentevästi kun tulee taas niin monimutkaista ja tyhmää tekstiä että...parempi lopettaa.


..  1

Taidan olla kipee..meinaan kun ei tee mieli yhtään lähtee juhliin tänään.. selvä merkki. Valitettavasti vaan on pakko kun illan ohjelmaan kuuluvaa tarpeistoa on mulla ja ne pitää kuitenkin viedä. No saahan sitä hyvää ruokaa ja ehkä muutaman lasin viiniäkin :D Tänään taas kävin lekurilla ja sain "ilokseni" kuulla, että leikkaukseen on jonot noin 4 kuukautta vaikka työssä olevat pyritäänkin leikkaamaan ensin. Tosi hauskaa jos nyt sitten tulevatkin 4-5 kuukautta syön hirveen arsenaalin kipulääkkeitä, en nuku juuri ollenkaan, maksahan siinä kohta sanoo poks. Ja pää.. Sitte ei olekkaan mitään kiirettä leikellä selkää kun ei töissä pysty oleen kuitankaan..Tosi v-mäistä. Että noi lekurin käynnit osaakin masentaa :(