Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

Näin se käy  5

Kävin tänään lekurilla. Polvipunktio josta ei ollut mitään hyötyä ja parit kortisonipiikit kyynärpäähän, toivottavasti niistä on apua. Lekurin jälkeen menin irtisanomaan asuntoani. Eli riskillä mentiin kun uutta ei vielä ollut tiedossa. Siinä sitten odotellessa katselin että oli puhelu tullut. Samaan aikaan oli VTS ottanut yhteyttä. Jeee sain siis uuden asunnon samalla reissulla :D Ja vielä juuri sen rivarin jota olimme halunneetkin. Ainoa huono puoli asiassa on, että kesällä tulee neljän viikon evakkoreissu kun kämppä remontoidaan. Mutta kyllä sen kestää kun sitten pääsee melkein kun uuteen asuntoon :) Ja VTS tarjoaa sen ajaksi toisen kämpän. Toivottavasti ei vaan ihan koko kämppää tarvii tyhjentää...
Eli edessä on muutto "väärälle" puolelle kaupunkia. Ja aikataulukin nopeutuu kun asunto on jo nyt vapaana..tosin muutto on varmaan ensi kuun puolessa välissä. Nyt alkaa jo jännittää..ja iskeä muuttostressi kun kunto ei ole paras mahdollinen niin hommat pitäs hoidella silleen ajan kanssa..mutta nyt ensin pari päivää täydellistä lepoa. Jos vaikka sais noi paikat parempaan kuntoon.


Kun elämä muuttuu, se muuttuu vauhdilla  5

Mun elämä oli aikoinaan hyvinkin rauhallista ja jatkui samanlaisena. Asuin elämäni ekat 36 vuotta yhdessä ja samassa pikkukaupungissa, pisin muuttomatka tuona aikana oli noin 7 kilometriä. Ensimmäinen isompi muutos oli työpaikka Tampereelta, ollessani 29-vuotias, mutta edelleen asuminen tapahtui kotikunnalla. Kolme vuotta sitten, suunnilleen muuten näihin aikoihin, tehtiin sitten lopullinen päätös erosta ja paperit laitettiin vetään helmikuun alussa, maaliskuun 1. oli sitten edessä muutto Tampereelle. Poika jäi siinä vaiheessa isälleen, viikot siellä ja viikonloput mun luona kunnes sitten elokuussa vaihdettiin, viikot mun luona ja viikonloput isällään. Tässä sitten on ollut kolme vuotta enemmän ja vähemmän sinkkuelämää. Nyt se on sitten taas edessä, muutto. Ja jälleen päivämäärä on (toivon mukaan) maaliskuun 1. Tosin asunnosta ei ole vielä tietoakaan, mutta usko on vahva; kyllä me se löydetään :)
Mulla vaan alkaa oleen jo ny muuttostressi, kaikkee pitäs tehä, mitään en ole vielä aloittanutkaan.
Ihania ystäviä on jo ilmoittautunut muuttotalkoisiin, kantajat ovat tervetulleita kun itse ei voi oikein nostella. Lapseni on luvannut tulla auttamaan alkuraivauksessa ja siivouksessa. Mun kaapit kun on täynnä kaikennäköstä jonka oikea osoite on roskis..
Ensi viikolla pitäs mennä kyseleen parista paikasta asuntoo ja lupasin itselleni että käyn vaatteet läpi: 1.roskiin 2. kierrätykseen ja 3. säilytettävät. Oikeestaan jonkun muun pitäs tehä se, mä olen huono luopumaan kuteistani vaikka tiedänkin ettei tiettyjä vaatteita tuu ikinä käytettyä (kolme vuotta varastossa kertoo jo jotain)
No eipä ainakaan käy aika pitkäksi lähitulevaisuudessa.