Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Tuntematon numero  2

Kuinka joku noin pieni asia voi ärsyttää ? Viikonloppuna joku soitetteli tuntemattomasta numerosta (keskellä yötä tietenkin). En vastannut kun en yleensäkään vastaa jos ruudussa lukee tuntematon numero. Sitten se jäi tietenkin vaivaamaan, kun kuitenkaan tätä numeroa ei ihan hirveen monella ole.Kukaan ei ole tunnustanut vielä tähän mennessä.
Viikonloppu meni suuremmalta osalta vain kotona oleskellessa, flunssa vaivaa joten ei oikein mitään jaksanut. Katseltiin leffoja ja etittiin asuntoa. Ruokakin jäi kokonaan laittamatta. Joulua ei ole jaksanut kotiin paljon laitella, tosin tänään oli hetken sellainen olo, että nyt silitän joululiinat ja laitan koristeet..se meni ohi.
Jotenkin ei ole joulufiilistä ollenkaan. Toki kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaa aattona, mutta jotakin puuttuu..
Kylläpäs kuulosti masentuneelta vaikka itse asiassa olen hyvinkin onnellinen :) Oikein ihanaa joulua kaikille !


Sunnuntaifiilareita  3

Sairasloman viimeinen päivä. Huomenna taas duuniin. No onneksi vain viikko ja sitten alkaa joululoma. Tosin hieno mennä sinne kun tällä kertaa on polvi kipee, täytyy varmaan ettiä taasen tuki siihen.
Viikonloppu meni perjantaina baareillessa, lauantai nukkuessa ja tänään kuljeskelin kaupungilla. Parempi vaan keksiä tekemistä kun taasen tuntuu siltä, että sekoo pää. Ajatukset on ihan sekasorrossa, tiedän tehneeni suuren virheen eräässä päätöksessä ja se kaduttaa, mutta muuta vaihtoehtoa ei ole kuin jatkaa eteenpäin. Toisaalta virhe kun oli sellainen, että se oli pakko tehdä. Tai jotain. No ehkä ne asiat tästä selkiintyy.