Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Ohi on..  3

Meinaan se eka työpäivä. Hengissä selvittiin ja oikeestaan oli ihan kivaa olla taas duunissa. Tosin sopeutumista helpottaa se, että meitä on kaksi kanslistia tän viikon joten olen perehdytettävänä koko viikon. Ei tarvii vielä ite niin kantaa vastuuta asioista. Ja erilaista koulutusta pukkaa vielä pitkin viikkoa. Aamulla herääminenkin sujui ihan hyvin, tosin nyt olen sitten ihan väsy :( Mutta eiköhän tähänkin totu.
Jumpparille varasin jo ajan, jotta saadaan mun työpiste mahdollisimman hyväksi ja muutenkin siihen mennessä (kolmen viikon päästä) on jo varmaan ongelmat tullu esille jos niitä on tullakseen..niihin voi sitten miettii ratkaisuja. Mutta ihan positiivinen päivä oli :)



Että silleen...  1

Nyt ollaan sitten kohta viikko totuteltu taas asusteleen yhdessä pojan kanssa. Onhan se hieman outoo kun on taas menoa ja meininkiä huushollissa :) Ei hiljasta hetkee. Ja koneelle pääsystä joutuu "tappeleen" pojan kaa..no väheneepä tää oleskelu täällä. Loppu viikko taitaa olla aikas kiireinen..kaiken näköstä pitäs keritä vielä tekeen ennen perjantain laivalle lähtöö..
Eilisilta olikin mukava, kun tapasin yhen kaverin jonka kanssa pitkään netissä tunnettu, mutta ei tavattu olla. Tänään onkin sitten hieman väsyttäny kun meni hieman pitkäksi. No treenaan viikonlopun valvomista varten ;))


Raha tuo onnea..  4

No en mä tohon oikeesti usko, mutta tänään se nyt vaan sattuu pitään paikkaansa. Olen tässä viikon kitkutellut ilman rahaa..tänään kun piti tarkistaa tilinumeroni niin en ollutkaan uskoa silmiäni. Tilillä olikin rahaa oli ollut jo viikon..en ollut edes käynyt katsomassa kun ei pitänyt mistään mitään tulla..Ihanaa että joskus käy näinkin päin. Nyt saan pojan ainakin ruokittua :D


Meteliä  1

Heräsin aamulla ihan hirveeseen meteliin. Siis remontin ääniin. Kirosin hartaasti ja yritin piilottaa päätä tyynyn alla..no eihän se mitään auttanu pakko oli nousta ylös. Kömmin parvekkeelle aamusauhuille ja aloin hymyillä :))) Jeeee naapuriasunnossa tehdään remppaa..eli se tarkoittaa, sitä että seinänaapurit on muuttanut pois !!!! Täytyy sanoa, että en jää kaipaamaan sunnuntai aamujen arabialaisen musiikin konsertteja. Enkä myöskään iltakonsertteja :)) Tosin ei kai pitäisi iloita ennen kunn selviää uudet vuokralaiset...


On se ihmeellistä  3

Kuinka lässyn, lässyn kehuminen voi joskus piristää mieltä :) Vaikka niihin puheisiin ei usko pätkääkään niin silti hymyilyttää varmaan vielä koko illan..On se ihminen outo kapistus..*pudistelee päätään*
Ja olihan tuossa sekin hyvä puoli, että sai päänsä tyhjättyä vähäksi aikaa kaikista murheista. Vaikka tilalle tulikin uutta. Tosin sille asialle minä en voi mitään, joten en siitä kauheesti murhetta kanna.Surettaa vaan toisen puolesta. No jokainen tekee tässä maailmassa omat valintansa.
Ai niin..pitääpi taas ottaa lääkkeet kun näköjään näillä helteillä en pysty nukkumaan ilman. On sekin kivaa; itse tykkään lämmöstä, mutta kroppa ei (tai sairaus ei). No onneksi noilla pillereillä kyllä nukkuu..


Vaikeaa  6

Juu toi ovesta ulos astuminen tuntuu olevan ihan hiivatin vaikeeta. Sitä tekee melkein mitä tahansa ettei tarvii lähtee täältä neljän seinän sisältä turvasta mihinkään. Nyt aloin leipoon sämpylöitä (tosi fiksua hellepäivän toimintaa). No olihan siihen tietenkin ihan hyvä syy kun ei leipää ollut ja kun kerta aineet löytyy niin mitä sitä kaupasta hakemaan. Mutta olen ihan varma, että kun ne saan tehtyä on taas joku tosi hyvä syy ettei tarvii lähtee mihinkään. Tänään piti mennä pyörällä kirjastoon..ei jaksa. Labrassa pitäs käydä..ei jaksa. Ei helvetti tulkaa nyt joku ja potkikaa mua perseelle !


Tyhjä elämä ?  2

Niin..miten voi elämä tuntua niin hiivatin tyhjältä vaikka on ystäviä jotka pitää yhteyttä monta kertaa päivässä ? Mutta kun tässä on taas tuntunu, että päivät menee niin, että vaan odottelee koska kello on niin paljon että voipi mennä nukkumaan. Ei se tunnu oikein elämältä. Taitaa todella olla aika munkin palata duuniin ennen kun nuppi sekoaa lopullisesti. Kohta on kirjojenkin maailma mulle tutumpi kun tuo oikea tuolla ikkunoiden takana. Juu juu..pitäs varmaan ottaa lääkkeet :) Kun niin masentaa ja kaikesta pitää valittaa..:D
No onneksi poika palailee kesälomilta jo perjantaina niin saapi seuraa tänne. Ja ääntä.