Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2006.

TAUKO  3

Eli älkää ihmetelkö jos alkaa tuntuu siltä että en enää koskaan ole paikalla mutta en osaa sanoo koska saan netin auki uudessa osoitteessa.. ja kun en töissäkään oo niin en pääse koneelle ollenkaan. Mutta toivottavasti ei tauosta tule kovin pitkä.... :) Ne joilla mun numero on niin soitelkaa.. ettei tule yksinäistä..


KEVÄT (pakkasesta huolimatta)  1

Kyllä se vaan niin on että vaikka mittari aamulla -16 niin silti on kevät. Ainakin mulla on. Se on selvä kevään merkki kun aurinko paistaa niin paljon, että pisamia alkaa ilmaantuun..
Nyt on sitten oikeestaan kaikki pakattuna ja enää odotellaan että saa avaimet käteen ja tavarat autoon. Ensi viikonloppu ollaankin sitten jo onnellisesti uudessa kodissa...jollei nyt jotain ihan maata mullistavaa tapahdu.
Perjantaina tuli sitten taas tanssittua aamu neljään (tai ainakin melkein) niin että siitä lähtien on ollut paikat niin hiivatin kipeet. Ja kiitokset teille jotka ette sitten saapuneetkaan....Aivan oharit tehtiin nyt kaikki vahingoniloiset voi nauraa..eikös se ole sitä parasta iloo ?
No ensi viikonloppuna olisi tarkoitus taas lähtee ottamaan ilo irti ja tällä kertaa ei ilman viinaa...kun ei enää ole sitä autoo..Tavataanko ? ;))


Flunnssaaaa..  1

Alkaa jo ottaa päähän tää hiivatin flunssa. Pää on kun puuroa ja ajatus ei luista mihinkään. Yritä nyt siinä samalla pakata tavaroitas ja hoitaa asioita. Huh huh.
Nousis nyt ede kunnon kuume joka veis tän taudin helvettiin (anteeksi kiroilu). No pitäsikö vaihtaa aihetta. Kaikki alkaa varmaan oleen jo lopeensa kyllästyneitä mun ainaseen marinaan muutosta ja kiireestä ja rahapulasta ja flunssasta jne... pitäsi kait alkaa miettii mikä on hyvin............................ no juuri tässä ja nyt ei kyllä tuu mitään mieleen. Parasta varmaan mennä nukkumaan jos vaikka unessa kirkastuis sekin asia. Vaikka tuskin sitä unta saa kun on nukkunu koko päivän..tai ainakin iltapäivän.


Ja ensimmäinen..  1

Eli taas raadetaan yövuorossa... ajattelin tällä kertaa kirjoittaa jo näin alkuillasta jos teksistä tulisi näin järkevämpää. Vaikka epäilen vahvasti että mun kohdalla ei mikään auta... Flunssaa pukkaa päälle, muutto painaa päälle ja mikään muu ei sitten oikeestaan painakkaan ;) No ei vais .. tosin on täytyny nyt harrastustoimintaa hieman hillitä kun pitää saada tavarat pakatuksi ennen kun muuttoauto pärähtää pihaan.. Mutta kyllä tuo oman kodin perustaminen sitten on kallista. Olisi pitäny aikoinaan ostaa kaikkea kaksi kappaletta jotta sitten avioeron sattuessa olis vaan voinu jakaa kamat ja molemmilla olisi silti ollut kaikki tarvittava. Täytyy muistaa ensi kerralla paitsi että sitä ensi kertaa ei kyllä tule. Ajattelin siirtyä suoraan tuohon vanhapiika-osastoon..ai niin mutta kun on jo ollu naimisissa niin ei kai voi olla vanhapiika ? Sinkkukaan ei kuulosta hyvälle eikä pelkkä eronnut..niistä ei käy ilmi se että ei ole aikomustakaan enää alkaa seurustelemaan vakavasti kun ehkä joskus 70-kymppisenä ja silloin vois jo hyvällä omalla tunnolla ottaa vaikka 20 vuotta nuoremman..nyt kun toi 10 vuottakin välillä tuntuu isolta ikäerolta.
Ja tässä se taas nähtiin: ihan yhtä sekopäistä juttua tulee oli sitten ilta, yö, aamu tai päivä. Minkäs sille syntymähumalalleen voi....


Viimeinen jälleen kerran...  6

Joka päivä tulee mieleen jotain mitä pitäis hankkii..ja rahaa ei oo ..voipí tulla hieman ankeat alut omassa kämpässä, mutta onneksi jo niin moni on luvannu tulla kylään ..(MUISTA: hanki jonkinlainen jonotussysteemi... )
Niin ja jos ei oo varaa ruokaan niin proteiinin tarve ainakin tulee tyydytettyä :) Mä voin kuvitella jonkun kerrostalo-kyttääjä naapurin joka tarkkailee mun elämää..kysyy kaikilta miehen puolikkailta että olettekos tuon uuden naapurin isäntä/poika ? Ja jokainen vastaa että ei oo...tai muuten ,se olis vielä hienompaa kun kaikki vastasi olevansa...menis siinä kyttääjän pasmat sekasin :))
Aika moni kutsu ittensä jo tupareihinkin jo ennnen kun mulla asuntoo olikaan. Onkohan niille kenellekkään tullu mieleen että kaikki paikalla olevat miehet olis siten ollu mun kaa sängyssä tai siis no ainakin jossain jollei sängyssä :)))
Mua se ei haittais pätkääkään mutta miltä Teistä tuntuisi ?


Haukotuttaa .......  2

Taas yksi yö "lusittuna". Joskus nää yövuorot tuntuu menevän todella helposti ja joskus taas sitten jokainen tunti on kuin 10 tuntia..nää kaksi yötä on ollut sellasii.Ehkä se johtuu siitä että koko ajan odottelee tietoo saako asuntoo ja koska sen saa..Ja mielessä pyörii kaikki muuttoon liittyvät asiat ja ennen kaikkea mitä kaikkee pitäis ostaa ja rahaa ei ole .No kaikki selviää. Niin asioilla on yleensä tapana tehdä. Mutta jos nurkissasi pyörii ylimääräinen telkkari (toimiva) ym. Kannattaa tarjota :) Hinnat on varmaan alhaiset mutta tyydyttävät silti ;)
Kyllä tää alkaa oleen taas tää teksti ihan huu-haahata.
Onneksi sentään tuli eilen huolehdittua päivän proteiini annoksesta (itse asiassa pariin kertaan ;))Jotenkin sitä jaksaa töissäkin hieman paremmin....