Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.

Paluu Oulusta...  1

Hoh hoijaa..kyllä nuo koulutus reissut voi olla rankkoja.. ja sitten vaikka on ihan póikki niin on pakko vielä istahtaa tähän koneelle..olenko addikti ? Ehkä.. No postit oli kuitenkin selviteltävä. Tuossa selailin suomi24:n treffisivuja..(ihmeeksi huomasin niidenkin taas toimivan)ja ihmetteli taas tuota touhua..sekä miesten että naisten ilmoituksissa valitellaan kovasti että eikö tosiaan löydy sen ja sen ikäistä naista/miestä joka olisi tosimielellä liikkeellä... Miten niin voi olla ?? Molemmat etsii eikä kumpikaan löydä.. Mä en todellakaan tajuu.. siinä on pakko olla kriteerit jommalla kummalla liian korkeella.. vai mistä ihmeestä se johtuu ? Selittäkää joku mulle please !! Vai onko tää juuri sitä prinssi/prinsessa syndromaa eli haetaan jotain jota ei ole edes olemassa !! Juu ja sitten tuo sanonta: tavallinen suomalainen nainen/mies.. millanen sellanen on ? Olenko hieman tyhmä kun en sitäkään tiiä.. kun mun mielestä jokainen on omalla tavallaan erilainen onneksi.. No nää on taas tälläsii ihme mietteitä kun olen tosiaan hieman taas vähillä unilla liikkeellä..
Ai niin ja se kyselty asia: elämäni on todellakin niin tylsää ettei paljon kirjoitettavaa ole..seksiäkään taas harrastettu yli viikkoon... APUA !!!


3.Yö  1

Jäipä sitten viime yönä kirjoittamatta.. No ei siinä varmasti maailmaa paljoa menettänyt. Olen tässä "viihdyttänyt" itseäni ja taidan heti aamulla soittaa hautaustoimistoon..juu luitte ihan oikein..mutta tajusitte sen viihdyttämisen väärin. Eli on vaarallista lukea omia juttujaan..kauhukseni huomasin että mulle löytyy 11 erilaista diagnoosia !! Oikeesti 11 ! No osa on sellaisia että periaatteessa juuri tällä hetkellä ei ole tauti päällä mutta siitä huolimatta ainakin yli puolet on kuitenkin siis juuri nyt olevia.. Eli tulin siihen johtopäätökseen että eihän näin sairas ihminen voi elää kauaa..joten menen suunnittelemaan omat hautajaiseni.. Tai no jos näiden kanssa on sinnitelty jo 12 vuotta niin kai sitä vielä eteenpäinkin mennnään. Se siitä aiheesta.
Onneksi aletaan oleen jo voiton puolella. Ensi yö vielä ja sitten viikonloppu :D Ja tänä viikonloppuna en ole kyllä kotona niinkuin viimeviikonloppuna. Täytyy miettii jos kävis syömässä jossain..seura ei olisi tietenkään pahitteeksi *vink vink* :D Ja kyllä mun kanssa sinne baariinkin voi tulla ..


Hui kauhistus..  1

Meinasi taas työyö livahtaa kirjoittamatta sanaakaan..
Ähä kutti ette te niin helpolla pääse. Tää yöaika vaan on niin inhottavaa kun tällöin saa aivan mahtavia ideoita..siis kerrassaan huippuja ja sitten kun niistä alkaa kirjoittamaan ja jakamaan nämä loiton hetket tavallisten kuolevaisten kanssa..niin niistä ei muistakkaan mitään. Hieman noloo..
eli voin vain todeta että mulla oli teille suurenmoisia juttuja kirjoitettavana, kerrasaan mieltä kiehtovia, tuoreita ajatuksia jne.. No toivotaan että ensi yönä vaikka nämä kaikki palaa.. eli sitten saatte kaksinverroin upeamman kirjoitelman huomenna.. Ihan varmasti.. mä lupaan..


Jotain unohtu..  1

Niin yksi toinen asia, joka tässä on alkanut ottaa pattiin on toi hiivatin pihkassa systeemi... Totta kai sitä haluisi saada selville ketkä kaikki on ihastuneita, mutta mä en jaksa ruveta läpikäymään kaikkia jotta se selviäisi. Ja silloin jää hämäämään että ketä hiivatteja ne oikein on... ja sitten ne pihkakoodit..mitä hitsiä niillä tehdään ?? Taas kehotetaan etsimään.. Typerä systeemi..


Hei taas..  2

Tein tänään sellaisen uroteon että luin kaikki kirjoittamani viisaudet läpi. Ja ihmettelen yhä enemmän kuka hemmetti näitäkin jaksaa lukea ?? No siitä huolimatta jatkan kirjoittamista..Tosin elämäni on aikalailla rauhoittunut joten ei ole mitään suuria paljastuksia tiedossa.Jos niitä odotit niin voit lopettaa lukemisen tähän. Tässä muuten tuli mieleen sellainen juttu, että kuinka paljon täällä ihmiset yleensä saa negatiivista palautetta kuvistaan ? Kun mulle ei sitä ole sattunut kun ihan muutaman kerran, mutta yksi tässä kertoi että melkein heti kun oli laittanut kuvat niin tuli kommenttia tyyliin:"no eipä ole kummonen naama ym." Olin hyvin hämmästynyt. Itse en koskaan anna negatiivista palautetta kenellekkään en edes anonyymisti. Positiivista on niin paljon mukavampi antaa ja onneksi täällä noita söpöjä poikia riittää joita kehua voi ;)) Ai niin tuleekohan taas syytökset pedofiliasta ?