Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Edellinen

Kissamainen herätys  1

Niin..ei sitä saa edes nukkua rauhassa :DD Kahdeksan jälkeen alkoi kauhea naukuminen. Ajattelin, että jos siihen ei reagoi niin saan jatkaa uniani. Seuraava vaihe oli tulla tallusteleen mun sänkyyn ja hieman pökkiä päällä..ja kun en vieläkään reagoinut niin sitten sukellettiin peiton alle ja alettiin kutitella varpaista..pakkohan sitä oli nousta ja antaa toiselle ruokaa. Sitten alkoi armoton leikkiminen (sen se onnneksi osaa itsekseen) eikä siinäkään paljon nukuta kun toinen juoksee hirmuista vauhtia asunnon päästä päähän..no sekin sitten loppui aikanaa. Nukuin vielä muutaman tunnin. Nyt sitten kun nousin ylös niin kissa tietenkin vetelee tossa autuaana hirsiä..
Eilen sitten oltiin baareilemassa. Hieman pysähtynyt tunnelma oli koko illan. Jännä olikin huomata, että vähän samoja ajatuksia oli Veneten blogissa kun mistä me keskusteltiin: miksi ylipäätään käy baarissa ? Ystävien kanssa kun voisi ne viinat juoda kotonakin jos niin haluaa..ja tulisi halvemmaksi. Itse olin taas selvinpäin, se ei toki ole ennenkään estänyt hauskanpitoa, mutta jotenkin eilen oli ihan liikaa mietiskeltävää ja se veti hieman tuota oloa alaspäin. Mutta ihan mukava se oli jutella välillä baarissa asiaakin :) Ja olihan tuolla muutamia kavereitakin joita ei ollut nähnyt pitkään aikaan. Joten sai halauksenkin muiltakin kun portsareilta :D Niin ainahan tätä asiaa pohtii..mutta sitten tulee kuitenkin lähdettyä lauantaisin liikenteeseen. No toisaalta melkein joka kerta sitä nyt on ollut hauskaa..mitä lienee syysmasennusta taas nämäkin aatokset..Tosin jos kotona sitä hyvää seuraa olisi niin en baariin lähtisi ihan näin tiheässä tahdissa.
Nyt taidan herättää ton kissa ihan kostoksi.... ;)


Leivontaa  2

Eka satsi sämpylöitä uunissa. Pakko oli taas pyöräyttää kun ei leipää ollu talossa ollenkaan. Pitää sitä sentään aamiaissämpylät saada :) Pyykitkin tuolla koneessa odottaisi kuivumaan pääsyä ja suihkuunkin pitäs alkaa hipsimään..kun illalla sitten taasen baariin. Tänään on ollut jotenkin levoton olo. Siis sillain että kauheesti tekis mieli höpistä jonkun kanssa. Toi Vilma on huono puhekaveri: kiltisti se kyllä kuuntelee mutta vastauspuoli on hieman heikkoa. Siskon kanssa kyllä aamupäivällä juteltiin taas varmaan melkein tunti puhelimessa. Mutta levoton olo senkus jatkuu..tosin muukin asiantila voipi hieman levottomaksi tehä :)Ja siihen taas ei apua ole saatavissa. No jos taas tänä iltana väsyttäisi itsensä tanssilattialla..tosin sitä jo yritin torstaina eikä auttanu yhtään :(


Täällä taas  1

Ihan päivistä sekasin, kun kaksi päivää vietettiin koulutuksessa Aulangolla. Jotenkin ei miellä, että nyt on viikonloppu..kun tuli sitten hieman rentouduttua samalla..nukkumaan mentiin neljän aikaan ja tänään herätys klo 7.30..tuossa jo nukuin pätkän ja kohta taitaa taas sänky kutsua. Oikein mukavat päivät oli ja asioita mietittäväksi kyllä tuli. Tänään piti lähtee katsoon Amarilloon Reginan Vankeja, mutta kertakaikkiaan ei riitä tarmoa alkaa laittaan itseään. Toisaalta harmittaa kun ne olis ollu taas pitkästä aikaa kiva nähä, mutta ei voi mitään. Vanhuus painaa päälle :DD


Dementia  3

Tuolla jo yhdessä ketjussa kyselin, minkä ikäisenä pääsee dementiakotiin hoitoon..olis meinaan tarvetta. En tiedä alkaako nyt vaikuttaa se, että annoin aivoni pois vai onko syynä ihan väärien asioiden ajattelu koko ajan. Tai siis ei ne asiat itsessään ole vääriä, mutta kun ajatukset pitäs joskus pysyä siinä mitä tekee..
Kaikki huipentui tänään kun lähdin duunista ja oltiin siinä jo kaverin kanssa vähän aikaa kävelty kun katsahdin jalkoihini: ei helvatta, olin sitten lähtenyt työkengillä kotiin..no onneksi se tapahtui juuri tänään kun oli niin lämmin sää ja kuivaa..Muutenkin töissä taas unohtelin vaikka mitä..pelottaa oikein kun torstaina pitäs lähtee kahen päivän koulutuspäiville Hämeenlinnaan. Unohdan ihan varmaan ottaa mukaan jotain todella tärkeetä tai pahimmassa tapuksessa unohdan lähtee sinne itse :) Ei olisi mikään ihme tässä mielentilassa...Hyvää Juhannuksen odotusta vaan kaikille..


Sattuu ja tapahtuu  1

Pojan piti tulla hakeen mua duunista. Soittelin, että jokos oot tulossa. "Juu lähen juuri" No siinä sitten hetki odoteltiin niin soi puhelin:"Mulla on rengas puhki..menee puolisen tuntii ennen kun oon siellä" Okei sovittiin, että lähen bussilla kauppaan ja tulee hakeen sieltä (bussi meni tietenkin juuri ja odottelua taas 10 minsaa). Taas soi puhelin:"Täällä on kyllä vararengas ja tuNkki muttei rengasavainta, soitan serkulle ja pyydän tuomaan" Tässä vaiheessa sovittiin jo, että tulen bussilla kaupan jälkeen kotiin asti. Okei taas puhelu:" Se on iltavuorossa eikä pääse tuomaan..täytyy lähtee ostaan, ai niin ei mulla oo bussikorttia" No ei siinä muu auttanu kun odotella kiltisti äitiä kotiin tuomaan oma korttinsa..paha vaan että äiti odotteli vielä 20 minsaa bussia. No siinä odotellessa onneksi sain tehtyä päivän hyvän työn kun lainasin puhelinta pulassa olleelle neitoselle.

Että sellainen päivä tähän mennessä. Poika on edelleen sillä ostos reissullaan. Itse huomasin unohtaneeni ostaa kissalle raksuja..eli olemassa olevien pakko riittää huomiseen. Jossain vaiheessa pitäs kattoo mitä vaatteita ottaa mukaan kun lähetään torstaina Aulangolle koulutuspäiville. Ei muuten, mutta jos jotain pestäkin pitäs..

Ruoka vasta tuossa tulossa; riisit kiehuu ja pitäs alkaa kastikkeen tekoon.


Ajattelua ilman aivoja  6

Sitä nyt on yrittänyt tänään harrastaa kun ne aivot menin snoukalle antamaan. Miesten ja naisten väliset suhteet..nehän ne on tänään mietityttänyt. Ja osittain myös naisten väliset suhteet ja kavereiden väliset suhteet. Arvaatka onko helppoa ajatella näin vaikeita asioita ilman aivoja ?? Aivojen kanssakin taitaisi olla todella vaikeaa. On ne niin outoja olioita nuo miehet. Oppiikohan niitä koskaan ymmärtämään ? Ja sitten vielä väitetään että naisista ei saa selkoa. No näyttää niissäkin osa olevan sellaisia, että ei voi ymmärtää..Onneksi on olemassa ystäviä jotka ovat samalla aaltopituudella ja ymmärtävät. Ja jaksavat vielä kuunnella kun toinen kelaa samoja asioita yhä uudestaan. Kiitokset :)
No elämä jatkuu ja sitä eletään päivä kerrallaan niin kuin ennenkin..


Tänään  1

Tänään olen herännyt 15 tunnin yöunien jälkeen väsyneenä...joten nukuin vielä kahden tunnin päikkärit tuossa päivällä. Jokohan nyt alkais uni riittään ? Muuten on ollu paljon parempi mieli taas..joskus sitä kannattaa avata suunsa ja kysyä kun joku asia askarruttaa..tosin tunsin itseni aika sekopääksi, mutta se ei kai ole vakavaa. Ja nythän saan sitä olla virallisestikin kun annoin aivoni pois. Käsi on ollu eilisestä piikistä aika kipee..huomenna pitäs helpottaa senkin. Kohta olis edessä lähtö baariin :) Tanssilattia kutsuu...


Väsy....(taas ja vieläkin)  3

Kissan kanssa tuossa suunniteltiin jo kohta nukkumaan menoa. Tai minä sitä ehdottelin eikä vastalauseita kuulunut...
Otin "uni"lääkkeet pitkästä aikaa joten ei tässä kauaa kyllä tarvii sitä unta odotella. Niissä on se hyvä puoli että nukkuu todella sikeästi unia näkemättä. Ensi yönä kun mä haluan nukkua ilman niitä pirun ahdistavia unia joita nyt on ollu viime aikoina. Ja jos toi sänkykin tuntuisi vähemmän tyhjältä kun toinen elävä olento nukkuu siinä kans.

Voisiko joku lopettaa
nämä ajatukset päästäni ?
Tukahduttaa tunteet ja
hillitä mielikuvitusta..
Halata ja ottaa kainaloon
...estää mua sekoamasta
-joku-


Vihdoinkin perjantai  2

Koko viikon odottanut että viikonloppu alkaisi..ja vain sen takia että saa nukkua pitkään :) Väsymys ollut todella kovaa tällä viikolla, ilmeisesti flunssa ja viime viikonlopun valvominen verottivat kunnolla.
Mutta ei se ole taas estänyt mua pohtimasta asioita. Olisko helpompaa elää tunteettomana kuin tunteellisena ? Oikeesti..olisi kerta kaikkiaan niin kylmä ihminen, että ei kertakaikkiaan mikään liikuttaisi pätkääkään. Tosin silloin olisin tietenkin väärässä ammatissa..ja niin tuota ei varmaan saisi toimimaan, että töissä empaattisena ja yksityiselämässä pelkkä bitch.. Mutta kun jotenkin, joskus se vaan ehkä olisi helpompaa..


5.08  1

Noin näytti kello kun aamulla heräsin. Olisin saanu nukkua vielä noin 20 minsaa, mutta jostain levottomasta ihme unesta sitä vaan herättiin..eikä oikein kannattanut uudestaan unta tuossa vaiheessa odotella :( No onneksi huomenna saa nukkua ihan kuuteen asti :) Iloja ne on pienetkin ilot.
Tänään kuskailtiin uutta perheenjäsentäkin ompeluseuraan. Tyytyväisenä neiti lekotteli hattuhyllyllä ja ilahdutti ohi ajavia. Muutenkin neiti on yllättänyt positiivisesti rauhallisuudellaan ja kiltteydellään. Tai sitten se ei ole vaan vielä näyttänyt todellista luontoaan. Aika näyttää.
Nyt alkaa jo väsymys painaa ja silmät on sen tuntuset, että nukkumatti on kyllä heittänyt yliannoksen unihiekkaa...joten sänky kutsuu..

Edellinen