Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Edellinen

Ihanaa..  6

En oikein tiedä pitäisikö kirota kuinka ihania lapset on vai sitä kuinka ihania miehet on..Ehkä tämä kuitenkin enemmän perustuu tuohon miehen logiikkaan. Eli tänään soittelin pojalle että sossun päätös toimeentulotuesta saapui. Siinä samalla sitten poika tolleen puolihuolimattomasti mainitsi, että se saa pakettiauton huomenna käyttöönsä..Siis huomenna !!!! Jätkällä on täällä päässä kaikki pakkaamatta, ei ole tietoakaan astioista,verhoista, matoista ym. Mutta huomenna sitä muutetaan. Ne kun ei ole kuulemma yhtään tärkeitä...
Ja eipä tullu pojalle mieleen, että minähän se sitten olen joka täällä päässä häärää. No hoidelkoon ny itte asiansa kun päätöksensä on tehny.


KIITOS !!!  3

Kiitokset Eloveenukselle :) Olen nyt lahjottu,kyllästetty kahvilla, ruokittu ja terapoitu ! Varo vaan..mä olen siellä kohta kun kotonani..ja lähes yhtä usein..

Kyllä ystävien olemassaolo on sitten ihanaa. Ja välillä tekee niin hyvää olla hälinässä. Täällä seinät voisi kaatua päälle. Nyt oikeestaan voisin tehdä päätöksen, että rupeaisin enemmän käymään kavereilla kyläilemässä kun ei kukaan kotona kaipaile :)

Tänään pitääkin mennä ajoissa sänkyyn..nukkumaan tuskin malttaa kun kassista löytyy muutama kirjakin...


Osui ja upposi..  1

Luonneanalyysi röökimerkin perusteella:

Santtu70 kirjoitti:

Vihreä Bonus Xl..

Haluat enemmän kuin voit saada. Haluat kaiken tai ei mitään. Tiedät sen, mutta et välitä ja tykkäät kaikesta huolimatta rakennella pumpulilinnoja. Ainutlaatuinen ja rehellinen persoonallisuutesi kuitenkin mahdollistaa unelmiesi toteutumisen. Kotihiiri, mutta kuitenkin korvaamaton bilehile. Ihmissuhteesi ovat pysyviä ja antoisia. Jos sinuun tutustuu kunnolla, sinusta pitää. Helposti lähestyttävä, mutta vaikeasti saavutettava. Elät välikautta elämässäsi, vaikka et sitä kenellekään myönnä. Ehdoton, vaikea, ihana, rakastettava. Ei helppo, mutta erittäin halukas.

Täytyy sanoa, että oikeesti tunnistin itseni...Kiitokset TrixxX:lle analyysistä.


Jostain kumman syystä..  5

tänään soi tän biisin sanat päässä:

Ei se et oo sinä
Joku korvaasi kuiskuttaa
Ei se et oo sinä
Myrkkyä mieleesi ruiskuttaa
Ei se et oo sinä
Se tietää mistä narusta vetää
Ei se et oo sinä
Kuulet sen naurun muttet näe ketään
Mä en tiedä mitään jos et säkään tiedä mitä sinusta kerrotaan
Särkyneitä sydämiä kaikkialla tallaat missä kuljetkaan
Tee jotain tolle sun päälles
Ennenkuin se myrkyillään sut selätättää
Kohta et viereltäsi löydä yhtään ystävää
Kun sä sait ne keskenään riitelemään
Riidankylväjä



Yksin ollessa tyhmyys tiivistyy...  6

Tai jotain sinne päin. Aloin vaan tossa miettimään, että mitä hiivattia mä tässä koneella oikein istun ?? Herätys aamulla klo 5.30, kissa pitää taas puoli yötä hereillä ja nyt kun olis jo mahis nukkua niin mä istun tässä.. ei mullakaan hyvin mee. Ja kun olis ees jotain järkevää, juttelis kavereiden kanssa tms. Mulla taida ees sellasia olla :D Yrittää vaan heitellä jotain muka-nokkelaa keskusteluihin.
Mitään oikein en taas ole saanut aikaiseksi. Tosin duunissakin henkisesti ollu tosi raskasta joten sekin hieman lamaa..Ja sitten alkaa ottamaan päähän taas tää saamattomuus, masennus ym. Kun ei tää ole minä. En mä ennen ollu tällänen rutisija, ja duunin lisäksi kerkis tekeen vaikka mitä. Nykysin ei mitään. Mistäs ihmeestä sitä saisi energiaa ?? Tai jotain piristystä...Kyllä mä ilmeisesti olen kuitenkin ihminen, joka voi parisuhteessa paremmin kuin yksin. Avioliitossa ollessa sitä hoiti lapsen,talon ja viimesinä vuosina vielä tosi ison puutarhan ja kasvihuoneen. Ja siinä sivussa ehti lukeen ja tekeen käsitöitä..Nykysin saa edes tätä kämppää pidettyä siistinä.*potkii itseään päähän*


Ja homma etenee  6

Ny sitten oli tarjottu pojalle jo asuntookin..eli pakkaaminen onkin nyt sitten jo ihan todellinen projekti. Tapahtuu asiat ny aika nopeessa tahdissa. Ja kun saa pojan ulos niin sit täytyy vielä järjestellä omat kamat uuteen uskoon..aika avaraa tulee olemaan :D Mutta sitten onkin aika pitää taas bileet ;))


Yksinolo alkaa  3

Niin..siis poika aloittaa huomenna duunin toisella paikkakunnalla. Mikä siis tarkoittaa sitä, ettei täällä enää varsinaisesti asu vaikka sitä omaa asuntoa ei ole vielä löytynytkään. Eli oikeestaan asun nyt sitten elämäni ekaa kertaa oikeesti yksin (tai siis kaksin kissan kanssa). Taitaa olla jo aikakin tässä iässä.
Mutta kyllä se vaan silti oudolta tuntuu..Siis olenhan ollut yksin pitkiäkin aikoja, kuten melkein koko kesän. Jotenkin sen vaan aistii ilmapiirissä kun tämä nyt on sitten lopullista (kai...) Poikanen lentää pesästä..ja tarkalleen samanikäisenä kun äitinsä aikoinaan :)
Nyt sitten pitäisi ruveta pikku hiljaa pakkaileen täällä päässä tavaroita kun se asunto voi löytyä nopeestikin. Eli elän kohta pahvilaatikoiden keskellä..


Salaliitto  5

Uskottava se on. Feelahan tämän ajatuksen toi julki enkä uskonut aluksi ollenkaan..mutta ny se on uskottava. Cityllä on salaliitto TaNperelaisia vastaan.
Peilikuvan päivän suosituimmat kääkkä-sarjassa:
1. helenhki
9,3
128 ääntä

2. Brunet71
8,6
315 ääntä

3. MissyBliss
8,0
142 ääntä

4. newcreation
7,5
199 ääntä

5. piipe
7,3
259 ääntä

Perskeles..mulla on 9.4 eikä näy missään !!! SALALIITTO !!!!
Niin ja hieman voisitte ajatella mun itsetuntoa..ikää kun on melki vuosi liikaa :(


Ahistaa..  5

Ahistaa,väsyttää,vituttaa..siis mikään ei muuttunut viime vuodesta :) Tosin yleensä tää olo on sunnuntaisin mutta ny se iski sattuneista syistä jo tänään..
Olisi ehkä oikeesti parempi alkaa erakoksi. Ei sitten ees tarviis ajatella ja ahdistua toisista ihmisistä.Kävis vaan duunissa ja tulis kotiin ja viettäis loppuillan kotona.
Jotainhan mussa täytyy olla vikaa...en vaan osaa.

Edellinen