Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

:)))  2

Olipas hyvä, että lähdin eilen baareileen. Olo on tänään paljon parempi ja jostain syystä hymyilyttää aikas paljon. Ei siinä sen enempää tarvittu kun, että sattui paikalle paljon sellaisia kavereita, joita en ollut nähnyt pitkiin aikoihin. Tanssittua tuli taasen niin, että taitaa olla rakot jaloissa, mutta hauskaa oli :D Ja muutamat tekstaritkin sai hymyilemään :) Hmm eilisestä itkupotkuraivari-meiningistä tän päivän Hangon keksi-oloon, ei hyvältä kuulosta...


Lisää alkoholia...  3

Jos se vaikka auttais..tai sitten oikeesti pitää saada se itkupotkuraivari.Tosin se ei oo yhtään niin terapeuttista kun ei oo kukaan katsomassa ja kuuntelemassa..Nyrkkeilysäkki voisi olla myös tähän oloon hyvin terapeuttinen..Parasta kaikille varmaan olisi kun jäisin kotiin mököttämään, mutta piruuttani lähen baariin vittuileen ihmisille (joo ihan kun mä sellasta tekisin). Ja huomenna on sitten vitutuksen lisäksi väsymys..olkoon perkele


Paska  2

Illalla väsytti ja menin ajoissa sänkyyn. Ajattelin että kyllä se uni tulee ilman lääkettäkin (ja siis kyseessä ei ole edes mikään nukahtamislääke) Luin siinä sitten vähän aikaa ja sitten rupesin muka nukkumaan..joopa joo..pari tuntia siinä kieriskelin ja ajatukset alkoi taas kiertää tuttua kehää. Epätoivoisesti sitä kaipasi taas off-nappia aivoihin. Miksi helvetissä sitä ei voi vaan olla tyytyväinen siihen mitä on ?? Ja miksi niitä asioita pitää aina ruveta kelaileen yöllä ? No parin tunnin jälkeen annoin periksi ja nousin käymään röökillä, otin puolikkaan pillerin (muuten ei taas olisi päässyt aamulla ylös) ja kiltisti kirja käteen ja sitä lukemaan kunnes silmät painui kiinni..kello siinä vaiheessa lähemmäs puoli kolme. No eihän se uni taas ollut muuta kun painajaisia...joten väsyneenä ylös ennen puolta yhdeksää..
Nyt miettii lähtiskö keskustaan heti vai myöhemmin..vai eikö ollenkaan..


Helvatta  4

Aina ku kaikki on mukamas hyvin niin jotain pientä pitää kuitenkin olla. Toinen silmä on oireillu taas jo tässä pidempään..välillä on parempi ja ny tänään ku töihin menin niin äityi oikein pahaksi :( Duunissa se oikein vuotaa ja on kipee..heti ku pääsee pois sieltä niin vaan sellanen ärsyttävä näön hämärtävä kalvo jää. No onneksi ei oo vielä tullu värikalvon tulehdusta siihen..ennen nää oireet aina enteili sitä. Kai tohon sarveiskalvoon taasen on jostain uusi reikä ilmaantunut. Kiva ku ne on täynnä arpia ja kukaan ei osaa selittää miksi ne rikkoutuu..
No toivotaan että menee ohi.
Viikonloppu oli oikein mukava. Baareilua mukavassa seurassa, kiitokset pojille monista nauruista illan aikana :) Ja vielä kerran kiitokset Eloveenukselle grillaustuokiosta. Ilma olis saanu olla himpun verran lämpösempi, mutta keritäänhän sitä kesällä vielä moneen kertaan..


Väsymystä ja laiskuutta..  3

Hitto ku ei kotona viitti nykysin tehä mitään..pyykkiä pitäs pestä, astiat tiskata jne. Ei vaan kerta kaikkiaan löydy energiaa mistään tehä mitään. Vaikka muuten mieli ollu oikeestaan aikas hyvä.
Kävin eilen sitten kolmannessa tarkastuksessa leikkauksen jälkeen. Ja kirurgi päätti ettei enää mua sielä hyppyytä. Eli kaikki niin hyvin, että ei tarvii kontrolleja. Soitaa saa kuulemma suoraan ite lekurille jos jotain ongelmia asian suhteen tulee..meillä kun on kuulemma elinikänen suhde..meinaan hoitosuhde ;)
Toi kylmyys vaan ottaa päähän..vaikka periaatteessa itsellä vointi aina parempi kylmällä kun kuumalla niin silti sitä lämpöö vaan kaipaa..kai se kesä sieltä jossain vaiheessa palailee..viimestään viikkoo ennne juhannusta olis kiva kun silloin alkaa kesäloma. Näillä näkymin kesäloman ekaa viikkoa viettelen akselilla Hyvinkää-Espoo-Helsinki...ja sieltä sitten juhannuksen viettoon TaNpereelle.
Huomenna sitten on jälkikasvun vuoro vanheta vuodella. Nyt vuorossa kuulemma ihan turha ikä eli 19..No ensi vuonna saa sitten juhlia tasalukua.


Flunssaa  3

Sain sitten flunssan itselleni..onneksi aikas lievänä. Jo näin kolmantena päivänä alkaa helpottaan. Huomenna voisi jo lähtee kauppaankin käymään.
Kuukausi enää kesälomaan :)) Aika lailla sitä jo odottelee. Vaikka mitään erikoisempaa ei olekaan suunnitteilla.Aamuheräämiset alkaa vaan jo tympimään oikein kunnolla..en todellakaan ole mikään aamuihminen.