Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.

Late Lammas  1

Viime yönä taasen valvoessani ajattelin kokeilla vanhaa konstia ja laskea lampaita. Siitä touhusta voisi kyllä joku psykiatri repiä isot rahat kun alkaisi tätä analysoida:
Yritys nro 1:
Ensimmäinen lammas kieltäytyy hyppäämästä aidan yli. Sitä siinä sitten mielessäni houkuttelen hyppäämään, mutta se vain pudistelee päätään.
Yritys nro 2:
Yritän kuvitella mielessäni kuvaa oikeasta lampaasta ja yhtäkkiä niitä onkin kauhea lauma mun ympärillä ja yritän siinä sitten epätoivoisesti laskea niitä. Kauhea stressi eikä unesta todellakaan tietoakaan.
Yritys nro 3:
Mieleeni juolahti Late Lammas (ja siinä samalla Tuonis). Se nyt ainakin on söpö animaatiohahmo, laskenpa niitä. Juu alku sujui oikein hyvin, Latet hyppivät kiltisti aidan yli ja sain laskettua niitä ainakin kymmeneen. Sitten vauhti vain lisääntyi ja ne alkoi pomppimaan niinkuin kumipallot ja taas kauhee stressi niiden laskemisessa.

En enää ikinä yritä laskea lampaita !!!


Muuttoja...  3

Niin, taas se on edessä tai vihdoin, miltä kantilta asiaa nyt katsoo. Ensi viikon lauantaina klo 9.00 tulee muuttomiehet ja siirtää meidät pari asuntoo edemmäksi. Takasin sitten palaillaan ennen joulua. Ohan se hienoa päästä si ihan uudeksi remontoituun asuntoon, mutta mutta. Ku ei siis millään jaksais. Koko urakka tuntuu tällä hetkellä ihan ylivoimaiselta. Osan vaikeudesta tuo se, että mulla toi toinen käsi ei toimi ku ala-asennoissa ja sitä särkee jo ilman, että sillä vielä jotain tekis. No siihenkin ensiapua on tulossa ensi tiistaina. Kai noi tavarat ny jollain konstilla saadaan pakkailtua, ja purkaa niitä ei onneksi kuukauden takia tarviikaan.Täytyy yrittää vielä värväillä talkooporukkaa ruokapalkalla mukaan.