Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Kevätsiivous  3

Meinaan kaverilistalla..tai ainakin mä yritin siivota mutta kyllästyin kesken listan..mutta kyllä sieltä nyt parin vuoden takasta porukkaa lähti ihan kivasti. Niitä joista ei oo tainnu kuulua sen jälkeen paljon mitään..Täytyy jatkaa urakkaa tässä joku päivä kun jaksaa..Nyt täytyy kohta mennä suihkuun ja alkaa siirtyä tuonne toiselle puolelle kaupunkia..:)


Mainostusta ! :DD  1

http://www.city.fi/keskustelut/view.php?id=28980

Eli kun tiiän että kaikki ei noita keskusteluja seuraa niin laitetaan nyt noista bileistä sitten tietoa tännekin. Ja sitten kaikki ilmoittautumaan :DD Hitto mä käyn vieläkin jotenkin ihan ylikierroksilla viikonlopun jälkeen..Tai sitten tää on nyt sitten sitä..meinaan keväthulluutta :)
Tai sitten mä vaan olen maanis-depressiivinen ja nyt alkaa maaninen kausi.. Onhan noita vaihtoehtoja. Jeee räntäsade loppui ja aurinko pilkistää. Nyt äkkiä vaatteet päälle ja ulos...


Vihdoin ja viimein  3

Eli nyt yksi vaihe odotuksessa on ohi. Sain tänään tietää leikkausajankohtani, joka on 19.4. Eli ei juhlita vappua eikä synttäreitä..no pääasia että vihdoin ja viimein päästään asiaan. Toki tässä nyt pitää odotella vielä 6 viikkoa mutta jotenkin helpompaa kun tietää koska H-hetki on. Niin että ne lupaamani bileet menee kyllä aikas pitkälle..jollei sitten pidä ennen. Vaikka pääsiäisbileet..voisi etsiä kätkettyjä munia, tai maalata niitä munia tai..no niin joo..kyllä mä olen taas fiksu. Jotta olisin kunnon cityläinen pitäs varmaan pistää kysely pystyyn: pidänkö bileet ja sitten kauhee määrä vaihtoehtoja..Niinhän täällä kai asiat selvitellään, jopa oma vetovoimakin selviää kyselyllä..