Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2006.

Hui ...  1

Nyt jo syytetään pedofiiliksi...vaikka en mä nyt sentään niin nuoriin ja kokeneitakin ne on ollu kaikki. No joo. Sellasta elämä on.. Kun vaan vielä opittais että jokainen elää ihan omaa elämää..eikä kukaan voi tietää mitä toisen elämässä oikeesti tapahtuu.
Nyt sitte juhannuskin vihdoin ja viimein saatiin suunniteltua eli RMJ kutsuu..tosin osittain työnteon merkeissä. Mutta ei tuo varmaan menoa haittaa :D


Aina on kiva saada palautetta:  1

"Ajattelin nyt ensimmäisen lomapäivän kunniaksi pistää sulle vähän viestiä. Olin hetken aikaa n.3 kuukautta erossa poikakaveristani ja nyt kun kokeilemme uudelleen, kerroimme mitä tässä eropätkällä on tapahtunut, mitä tehnyt jne. No, mulle selvisi sitten, että hän oli "päässyt" toteuttaan haaveensa, eli olemaan vanhemman naisen kanssa. No, ei siinä mitään. Olin ihan tyytyväinen, että oli toteuttanut haaveensa, kun en minä tästä vanhemmaks voi alkaa. :) No, mut sitten kun kysyin naisen ulkonäöstä, alko kiemurtelut.. Ensin hän kertoi, että häntä nolottaa ihan hirveästi (oli kavereillekin näyttänyt kuviasi ja jätkät sano, että hyi vittu!) Pitkän suostuttelun jälkeenmäkin pääsin näkemään kuvasi.. Joo, huomaa että rakastat rintojasi; kuvasihan perustuvat vain niihin, mutta se on toisaalta ihan hyvä, sillä valitettavasti kasvoiltasi et kyllä kovin järisyttävän kaunis näky ole. En millään pahalla, oikeasti. Suikkarias kehut, mutta kuulemma et hääppöinen ole. Ja mietinkin, että et sä järin fiksu muija ole, kun en itse halua tyydytystä. Sulta kysytään aamulla, että otatko suihin, sä teet sen ilman että itse siitä mitään saat. Halpaa! Mutta joo, näistä kaikista huomaa, miksi tykkäät nuoremmista..
Mutta joka tapauksessa toivotan sinulle hyvää kesää ja juhannusta. Tuun joskus jutulle, jos näen sinua. Ymmärrät silloin varmasti, mistä puhun. :) "



3.Yö  1

Taitaa mullakin heittää kun pakko on tätä tekstiä tänne suoltaa.. ja vielä sekaantua kauheesti noihin keskusteluihinkin ja nimen omaan yöllä , jolloin se toisiksikin viimeinen aivosolu on nukkumassa. No ainakaan kellään ei ole musta mitään vääriä, hyviä ennakko käsityksiä :)) Edelleen kauhee miettiminen miten toi juhannus pitäisi viettää.. tai tossa jo päätettiin että jonnekkin sopivalle leirintäalueelle suunnistetaan kun vaan löytyy joku, jossa jotain tapahtuukin... Vinkkejä otetaan kiitollisina vastaan mahd. pikaisesti... vaikka ei kai näitä mun juttuja kukaan lue kun ei niitä kukaan kommentoikkaan..Yksinäni höpisen...kohta tulee valkotakkiset miehet ja vie jonnekkin...


2.Yö  2

Yön aikana kun on aikaa tutkia tätäkin palstaa oikein kunnolla niin vastaan on tullut kyllä kaikkee kivaa joka ainakin näin yöllä tuo hymyn huulille.Olen luknenut oikein urakalla esim. noita keskusteluja..tosin harrastuksilleni uskollisena lähinnä noita erotiikka-keskusteluja. Ja vähän kai siinä sivussa muitakin ..ei edes muista mitä kaikkee..Mutta yksi juttu jäi oikein mietityttämään; kun joku mies valitti, että naiset on aika laiskoja kommentoimaan kuvia, ottamaan yhteyttä ym. No kyllähän siellä joku totta kai tarjosi juuri sitä vastausta ettei naisten tarvii kun oma palsta saa huomiota tarpeeksi.. Mutta silti jäi vähän kaiveleen..meinaan kun tiiän ite, että olen hirveen laiska ottaan kontaktii. Kommentteja voi joskus heitellä mutta siihen se sitten jääkin. Varmaan yhtään meiliä esim. en ole lähettänyt ensimmäisenä.Ja vieläkin vaan mietin miksi ? Ei ole missään nimessä siitä, että olis niin ujo ettei kehtais. Luulisin että jotain sanottavaakin keksisin.. No yritän ryhdistäytyä tässä asiassa. Tai hei sanokaa miehet oletteko samaa mieltä tämän yhden kanssa, joka sanoi että esim. sellaset sopivat flirtit kommentit piristäisi päivää ? Ja mikäs olis sitten mieluisin muoto ? Kommentit kuviin ? Pikaviestit ? Meilit ? Viettelyt ?


Yövuoro  1

Eli tällöinhän on perinteisesti tullut kirjoiteltua näitä kirjallisuuden tulevia mestariteoksia tänne. Ajattelin tässä yksi päivä että pitäisi itsekkin lukea noita vanhoja vuodatuksia, mutta en uskalla...Voi olla että sitten muhunkin iskisi se paljon puhuttu morkkis, joka ei vielä ole saanut iskettyä kynsiään minuun...Vaikka jotkut luulee, että en vain tunnusta sitä, mutta ei se niin ole.. Tai sitten mä olen aina niin kiltisti ettei mun tarvii :)
No niin, mutta en siis lukenut.. Tuskin siellä mitään järkevää olisi ollutkaan ja kirjotusvirheitä varmaan pilvin pimein. Herran jestas kello on vasta kaksitoista ja koko yö pitäs jaksaa..kyllä yksin on sitten vaikee valvoo. Eväätkin jo tossa melkein tuli syötyä.. Täytyy litkiä teetä loppu yö.
Ja sitten taas asiasta aivan johonkin muuhun..
Tässä joku mies kyseli että kuinka muhun pääsisi tutustumaan.. no vastasin että niin kuin nyt naisiin yleensä tutustutaan.. Sitten vasta jälkikäteen aloin miettii asiaa, että kuinkas sitä yleensä ..ja mitäs minä siitä tiedän. Meinaan kun 18 vuotta suhteessa eläneenä on päässyt nuo deittailutaidot hieman ruostumaan. Ja vieläkös sitä oikein harrastetaan ns. treffejä että mennään kahville, syömään jne. ?? Ehän mä oikeesti tiiä mistään mitään. Aikuisiällä kun ei ole tullut seurusteltua ollenkaan..ja kun en edes haluu seurustelua niin onkos olemassa jotain deittien käsikirjaa. Meinaan sellasista asioista kun esimerkiksi jos käy miehen kanssa 4 kertaa peräkkäin ulkona niin jokos se katsotaan seurusteluksi ? Että osaan lopettaa ajoissa..
Seksissä en moisista säännöistä piittaa. Kun ei kait ekalla kerralla saisi antaa...miksi ei ? Jos kerta molempia panettaa niin miksi ihmeessä pitäisi kahden ihmisen mennä tukalassa olotilassa kotiin ? Vaan jonkun moraalisäännön vuoksi.. Että tälläsii sitä tulee mietittyä. Kun mulla ei ole ollut noita deittisääntöjä niin ei ole paljon treffejä uskaltanu ehdotella (vai onkos sekin miehen tahtävä ? ) ettei vaan pääsis joku yllättään ja väittään että seurustellaan...Se siitä aiheesta.. Nyt pitäis jo äkkiä keksii jotain hubaa kesälomalle joka alkaa maantaina.. Voishan sen viettää vaikka deittaillen, treffeillä käyden ym. jos saan täältä tarpeeksi neuvoja etten huomaa olevani tukevasti varattu kesän päättyessä :D


Jälleen kotona..  1

Oltiinpa sitten laivalla...ja oli tylsää..varsinkin tulomatka oli niin tylsä kun olla ja voi..ei sitä 4 naista saa aikaa hirveitä bileitä vaikka kuinka yrittäis jos ei kukaan muu lähde mukaan... Muutenkin oli aika vähän antoisa reissu... No eipä tuo mitään ja onneksi hauskaakin aika ajoin oli ja saatiin nauraa taas oikein kunnolla. Nyt sitten neljän yön putki duunia ja sitten KESÄLOMA !! Juhannus alkaa painaa päälle kun ei oo yhtään suunnitelmia mitä tekisi..tai suunnitelmia on mutta kun hommat hieman avoinna..No kai sitä jotain järjestyy. Nyt taidan mennä päiväunille että jaksaa sitten lähtee illalla duuniin...kun unet kuitenkin jäi reissussa aika lyhyeksi..


Voi helvatta  1

Kirjoitin tuossa pitkän pätkän ja sitten se vaan hävisi jonnekkin bittitaivaaseen... No alusta sitten.
Vaativaa on tämä lukijakunta täällä kun muutaman päivän pitää taukoo kirjotuksessa niin heti kysellään onko kone rikki.. En vain jaksa joka päivä tälläsii tyhjänpäiväisyyksiä kirjoittaa kun tosihan on että ei mulla koskaan mitään oikeeta sanottavaa ole.
Mistähän sitä sais virtaa kun ei jaksa edes nuoret miehet innostaa ? Siis älkää nyt käsittäkö väärin ...seksi kiinnostaa kyllä kun siihen asti päästään..on vain jotenkin niin kauheen vaikeeta sopia tapaamisia ym. Ja uusia ihmisiä joista ei tiiä mitä tuleman pitää.. Ja älkää taas käsittäkö väärin tämä ei tarkoita sitä että olisin alkanut haaveilemaan jostain vakisuhteesta...ehei kyllä mä sen vedon aion voittaa.. ai olenkos edes kertonu vedosta ? Olen lyönyt siis vetoa että ainakin seuraavat viisi vuotta elän sinkkuna..ja seuraava etappi on 18 vuotta..se taisi olla hieman liioiteltua mutta tuon viisi vuotta aion voittaa :)
Eli siis ei puhettakaan mistään seurustelusta...tai kai sitä puhetta voi olla...ja kyllähän senkin on oppinu tähän ikään mennessä että vannomatta paras...
Mutta tänään baariin katsomaan Reginan vankeja...se on aivan pakko...