Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2006.

Loma loppui :(  1

Miten se voikin mennä niin äkkiä kun on hauskaa ?? Mutta niin kai se aina on .. ja töissä taas aika matelee. Onneksi on taas jo kohta viikonloppu..tosin tossa jo päätin että en mene baariin tänä viikonloppuna..ja jo sitten peruin päätöksen..ei kai sitä voi olla käymättä omassa viikonloppu kodissa..ja mistä sitä tietää koska se elämäni mies vastaan kävelee :DDD No joo..tai sitten ei. Tässä kun on keskustellu joidenkin eronneiden ystävien kanssa niin on alkanut miettimään miksi sitä parisuhdetta haetaan. Kun jotenkin tuntuu että kaikilla vaan biologinen kello tikittää ja ainoa syy miksi se mies pitäisi saada on se että täytyy saada lapsia.. Okei onhan sekin ihan ok..mutta entäs jos on jo ne lapset tehnyt eikä enää tarvii kuunnella mitään tikityksiä ?
Miksi mulla on sellanen olo että olen varastamassa muiden mahdollisuuksia kun ihan silleen itsekkäästi vain itselleni ..Silloinhan jää niille muille vähemmän joista etsiä niitä isä-ehdokkaita... Tai siis ei mulla muuten sellanen olo olisi mutta kun hieman annetaan näin ymmärtää..
Tosin niin kuin jo aikasemmin kirjoittelin mulle tää seurustelu on ihan ufo-juttuja kun en ole sellaista aikuisiässä harrastanut.. Ehän mä edes tiiä mikä on seurustelua ja mikä ei.. Joskus tuntuu että kaverit tietää tai ainakin luulee tietävänsä paremmin ;)


pöö  2

Kommentissa tuossa joku osui ihan nappiin että kun seksielämä on loisteliasta ei siitä enää viitsi kirjoittaa. Tai oikeestaan se on kai niin että kun sillä on jotain merkitystä niin siitä ei enää haluakkaan kaikille kertoa.. muuta kun sen että se todellakin on loisteliasta :) En ole vakiintunut siis en seurustele mutta jotenkin ei vaan ole enää kiinnostanut muut.. eli sellainen on tilanne tällä hetkellä.. Ainahan tilanteet muuttuu joten en tuota vieteltävissä tekstiä pois ota.. kun kerta edelleen ihan sinkku olen....


Aika menee huimaa vauhtia...  2

eli lomaa jäljellä reilu viikko..arvatkaas mitkä on motivaatiot mennä duuniin ? Aivan niin ei sitten minkäänlaiset... No kai se pakko on .. hiljainen olen ollut täällä viime aikoina kun kone jälleen kerran sanoi sopimuksensa irti.. seuraavalla kerralla tää taitaa tipahtaa vahingossa parvekkeelta..ja kauas..hieman mennyt hermot tän kaa ja ilmeisesti muiltakin kun multa :D No mitähän sitä nyt kertoilis..Juhannus oli aikas rankka reissu eli to-su hieman töitä ja paljon bailausta.. Töissä oltiin enemmän ja vähemmän krapulassa ja sitten heti ryyppäämään kun sieltä päästiin. Mutta mukavaa oli. Oli kiva huomata kuinka paljon noita entisiä pesäpalloilijoita olikin kerääntynyt yhteen ja samaan paikkaan ja kaikki totta kai halusivat heittää palloa meidän kojulla .. ;D No onneksi sitä ehti muutakin kun vain töitä tehdä.. No sitten onkin ollut elo aikalailla rauhallisempaa mitä nyt terassilla tullu poikkeiltua ja totta kai Henkassa joka viikonloppu..ja huomenna taas. Kaikki tietenkin odottaa suuria paljastuksia seksielämän puolelta (tai no odottaa taitaa olla väärä ilmaisu) Mutta taidan olla tällä kertaa ilkeä ja en paljasta yhtään mitään..