Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2005.

Viimeistä viedään  2

meinaan päivää tästä vuodesta. Eikös aina näin loppuvuodesta pitäisi tehdä jonkinlainen yhteenveto kuluneesta vuodesta ?
Vaikka taitaa olla parempi etten rupee sellaista duunaileen..vois tulla vielä jollekin paha mieli. Lähinnä itelle kun ei kaikkee voi muistaa ;) Se on kyllä sanottava että vuosi on ollut erittäin antoisa ja olen saanut tutustua moniin mielenkiintoisiin ihmisiin sekä ihan livenä että netin kautta. Kiitokset teille kaikille :)) Ja paljon, paljon pusuja. Toivottavasti ensi vuosi jatkuu yhtä antoisana. Se mitä ensi vuodelta toivon on rohkeus toteuttaa se mitä olen jo pitkään harkinnut. Eli kaikki jotka haluaa minulle jotain toivottaa niin toivottakaa rohkeutta sillä sitä tarvitaan.


Vain kaksi yötä jouluun..  1

Hirveetä !! Ja minä kun vannoin etten ota tänä(kään) vuonna stressiä..niin koko ajan sitä vaan aattelee mitä kaikkee on vielä tekemättä..Mutta huomisen jälkeen pidänkin sitten oikein kunnolla lomaa eli lähinnä makaan sängyllä ja ...luen :D Huomenna pitää vielä hipsiä kirjastoon jotta lukemista riittää..No kait siinä aina välillä voi touhuta jotain muutakin kun kerran sängyssä ollaan ;) Lelutestejä pitäisi tehä..;)Mutta oikein rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille :)


Arki on tylsää...  1

Täällä sitä töissä istuskelen ja leikin kiireistä :D
Ei kyllä huvittaisi yhtään...no enää vartti ja pääsee lähteen. Tosin pitää käydä tuolla Nekalassa päin ensin ja sitten kotia kohti. Ylöjärvellä kahvitauko...ettei mene liian raskaaksi. Todellakin bailuvaihde jäi viikonlopusta päälle ja mieli halajaa kaikkee muuta kun töitä..
Pitääpi alkaa suunnitella seuraavaa reissuu. Mutta jos pikkuhiljaa alkais laittaa putiikkia kiinni. Ettei nyt ainakaan ylitöiksi mene..:DDD