Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2007.
Edellinen

Muisti temppuilee  1

Eilen illalla kun pyörin sängyssä saamatta unta, mulla oli joku todella hyvä ajatus mistä mun piti tänään tänne kirjoittaa. Mietin oikein pitkään asiaa monelta kantilta ja nyt sitten en muista yhtään mikä se asia oli..
Tää ei voi olla todellista. Siis pähkäilly asiaa vaikka kuinka kauan ja sitten aamulla ei edes muista mitä asiaa.. Totta kyllä, että olin sellaisessa melkein-nukkumis-tilassa eli siis puolihorroksessa, mutta silti.. Ei kai tässä iässä vielä pitäs ton muistin noin temppuilla ?
Pitääkö sitä alkaa jo poteen 40-kriisiä ? Tosin toi 30-kriisikin on vielä potematta..jos vaikka silleen molemmat samalla kerralla..
No ei vais.
Ehkä on parempi etten muistakaan kun sen verta muistan että miehiin se liitty ja niitä ei nyt jaksais ees aatella..on ne sen verta outoja olioita.


Toimimattomat aivot  1

Juu tänään ei näköjään mun yleensä niin säkenöivät aivoni kieltäytyvät toimimasta kokonaan..yritin kirjoittaa vastauksia keskusteluihin, kirjoitin ja pyyhin,kirjoitin ja pyyhin..ei siis mitään järkevää saanut päästään tulemaan.Ja mä sentään menin ihan ajoissa nukkumaan.Ottaa päähän kun niiin hienoja ajatuksia kyllä olisi mutta niitä ei nyt vaan saa ulos. Teidän täytyy vaan uskoa mua.NIH.


Tiistai on toivoa täynnä  1

Vai miten se nyt menee..tosin ei tänään nyt mitenkään erityisen toiveikas fiilis ole. Hyvät yöunet kuitenkin takana (ei siis painajaisia). Omatuntoa hieman rauhoiteltu kun kävin tapaamassa mutsia työpaikalla (vähän ollu huonoo toi yhteydenpito). Tiskit tiskattu,hyviä sienivoileipiä syöty. Eli eipä oikeestaan mitään valittamista.Paitsi toi sää..kun sitä niin odottaisi auringonpaistetta. Silloin ei kerta kaikkiaan voi olla huonolla tuulella (ehkä)..Kovasti tuntuu noi miehet aktivoituneen näin kesän kynnyksellä kun kutsuja mökille, kahville minne milloinkin tuntuu tulevan. En tiedä sitten mikä vaivaa kun mä vastailen vaan: ei kiitos. Idiootti ? Laiska ja saamaton ? Eli ihan turha kait on valitella jos yksin on, kun ei edes jaksa lähtee ketään tapaan...Mutta kun ei jaksa säätää...


Painajaiset  1

Olisiko aika irrottautua vähän tästä cityssä oleskelusta ? Jälleen viime yönä näin painajaisia tästä porukasta...eihän sitä kohta uskalla mihinkään miittiin lähtee..näkis edes kivoja unia, mutta kun ne on aina painajaisia..
Ihme ja kumma tänään olen välttynyt normaalilta sunnuntaimasennukselta..mikähän siihen sitten lienee syynä. No ainakin vielä aamulla hymyilytti yöllinen bussimatka kotiin..ei ainakaan ollut tylsää :D Harvoin sitä oikein kaksi miestä tarjoutuu sankariksi: toinen lupasi suojella bussissa jos joku epätoivottava yrittää mun viereeni (jossa ko.tyyppi jo istui) ja toinen ajatteli että tarviin suojelua pysäkiltä kotiin (matkaa ehkä 100m)..Kumpaakaan tarjousta en kylläkään hyväksikäyttänyt :D


Kimppakiva..  1

No niin se oli sitten teidän syy..se eilinen kimppakiva oli mulle ihan liikaa ja näin koko yön painajaisia cityläisistä...Muistan heränneeni jossain vaiheessa ja ajatelleeni: tää on pakko muistaa aamulla miten tää juttu meni... Arvatkaa muistanko ? No en tietenkään muista. Sen vaan muistan, että kauheesti oli populaa ja häslinki hirvee. Sitä en edes muista mikä siitä teki painajaisen mutta heräsin kuitenkin kauhee hiki päällä, pumppu jyskytti ja ahisti..


Kohta mut hylätään..  1

Tänään vasta oikeesti heräsin siihen todellisuuteen, että koulut loppuu ensi viikolla. Eli poika kun ei saanut kesäksi duunipaikkaa se viettää melkein koko kesän isällään ja hylkää mut yksin tänne.Tosin luulen että ne käy aika pikasesti toistensa hermoille, ja poika hyppää autoon ja ajaa tänne..mutta kuitenkin. On se ihan erilaista taas kun se ei oo koko ajan hösäämässä. No äkkiähän se syksy tulee ja sitten pääsee itekin duuniin :)Ensi viikolla on eka fysioterapeutin tarkastus leikkauksen jälkeen. Saa nähdä mikä on ammattilaisen mielipide toipumisesta..


Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista..  7

"tutustu tummaan kivaan ruskeasilmäiseen mieheen 38 vee 183cm 98kg ..tulinen myös sängyssä..ja rakastaa sunlaisia muotoja..nam....kalukin paksu ja 24cm pitkää..eli helppo ratsastaa,,,vaikka takaapäin on tietenkin sun lempiasento" tämän viestin sain pari päivää sitten, perässä oli vielä puhelinnumero, mutta niin ilkee en ole minäkään, että sen julkisesti jakeluun laittaisin. Tähän viestiin kohteliaasti vastasin: Kiitos ei
Tänään tuli vastaus:"katsoin juuri tarkemminn kuvias aika aunen näköien olet ja vielä luulet itsestäsi liikoja junttihaisevaan taviksiin joudut tyytymään...tuolla rumalla naamalla"
Että mulla on ollu hauskaa kun olen naureskellu tolle :DDD Ikinä ennen en ole tuntenut edes kiusausta laittaa yksityisiä viestejä näkyviin , mutta jotenkin toi meni niin yli, että oli pakko.
Ei hitto kun naurattaa vieläkin :DD Oikeestaan kiittää pitäs kun sai mut niin hyvälle tuulelle :DDD


Maanantai ja hymy hyytyy  1

Niin kai se on että onnellaan ja hyvällä olollaan ei parane kerskailla..Viime aamuyö menikin sitten siinä kun selkä oli niin kipee, että heräsin jokaiseen kääntymiseen jos nyt pääsin kääntymään. Aamulla sitten astuin lasinsiruun ja haava varpaaseen. Viikon tässä odotellu toimeentulotukea sossusta..juu tänään se sitten tuli ja tasan puolet siitä mitä odotin ja mitä sain viime kuussa..vaikka menoja oli enemmän. Tosi kivaa..innolla odotan kun sieltä tulee kirjallinen päätös, että mihin tää nyt sitten perustu. No se on sitten elettävä aikas tiukasti taas tuonne kesäkuun puoleen väliin...Tästä lähtien olen ihan hiljaa kun olo on hyvä ja hymyilyttää. Pelkästään valituksia suollan ilmoille enkä vahingossakaan mitään positiivista.


Sunnuntai  2

Pitkästä aikaa sellainen sunnuntai, jolloin en ole tuntenut normaalia sunnuntaimasennusta. Päin vastoin; päivä on mennyt hymyillessä kuin hangon keksi. Ihan tuntu että ihmiset tuijotti kun tuossa ulkosalla olin. Mutta mitäs sitten. Mä nautin täysillä kun on pitkästä aikaa tällänen fiilis :D


Heh heh  1

Tässä taannoin siivosin kaverilistaani kun tuntui, että siellä roikkui nin paljon sellasii joista ei ikinä kuule mitään..nyt sitten on alkanu tuleen uusintapyyntöjä kommenteilla: sä oot poistanu mut listaltasi..
No voi voi ja nyyh nyyh. No okei..olihan siellä muutama joka meni hieman vahingossa kun oikein rupesin siivoon mutta noin pääsäänöisesti olis ihan kiva kuullakin niistä jotka kaveriksi on pyytänyt..
Tänään on muutenkin ollu taas sellanen päivä, että vähän kaikki ärsyttää ja ei jaksa kerta kaikkiaan tehä mitään..No huomenna sitä varmaan piristyy kun pääsee bilettään..

Edellinen