Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

Tequila..  1

Kyllä saa taas jäädä se aine juomatta.. vieläkin maistuu suussa.. Yök. Eli en sitten ollut kotona vaikka niin sitä vannotin että tänä viikonloppuna ei mihinkään.. kaverit siis tuntee mut paremmin kuin minä itseni. Eli en nyt rupee vannomaan mitään ensi viikonlopusta. Vaikka tällä hetkellä tuntuukin siltä, että ei enää ikinä mihinkään.
Pitäsköhän mun muuten toi nicci vaihtaa kun näyttää olevan yleisessä uskossa se että olen mies..?? No ei kai se niin kamalaa ole. Annetaan olla. Saapa aika hyviä ehdotuksia keskusteluissa.


Kotona on tylsää  1

Kahdeksan viikkoa saikulla ja vielä puolisen vuotta edessä..huh huijaa kuinkahan sitä jaksaa ? Nyt jo alkaa todella kyllästyttää.. Onneksi noita känni-ideoita tulee ja osa ihan toteutettavia. Eli bileitä ollaan nyt sitten laittamassa pystyyn... miehiä hieman vain on vähänlaisesti ;)
Ja sitten pitäs keksiä jotain ohjelmaakin..siinä on vain se vaikeus että porukka on todella eri-ikästä. Vinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan..


Krapulanpoikanen  1

Pitkästä aikaa tuli munkin otettua ja onneksi en sen pahempaa olotilaa saanu aikaiseksi kuin päänsäryn ja väsymyksen. Nyt vois olla muutaman viikonlopun ihan kotosalla (mä tiiän että tähän kaverit sanois että sä et usko tohon itekkään ;) ) Mutta todella hauskaa oli , kun pitkästä aikaa oltiin koko meidän kolmen "jengi" koossa. Ja tiedoksi taas kaikille uteliaille: ihan yksin tulin kiltisti kotiin.. Tuli sitten keksittyä taas niin kuolemattomia ideoita kännipäissään että..siinä ratkaistiin kätevästi mun ihmissuhdeongelmat ja päätettiin pitää bileet vielä ennen mun sairaalaan menoo ja pakollista rauhoittumista..


Tämä on juuri sinulle ;))  1

Niin siis juuri sinulle, jolle lupasinkin tämän kirjoittaa..
Vieläkään ei mitään negatiivista ole tullut mieleen eli pelkkiä positiivisia ajatuksia.. Nukuttuakin sain, ainakin jonkin verran. Tosin unet olleet jostain syystä hieman levottomia ainakin lakanoiden solmuun menosta päätellen. Mutta pääasia kait on että untakin sain..sitä se hyvä seksi teettää ;))


2007  1

No niin nyt sitä sitten taas aloitellaan ihan uutta vuotta..
Tänään kai olisi se päivä kun pitäisi jo kauheasti aatella tulevaa vuotta ja asettaa tavotteita jne. Mun tavotteena taitaa olla nyt elää päivä kerrallaan ja katsoa mitä elämä tuo tullessaan.. Tosin tiedän että tuokaan tavoite ei pidä, kun mun luonteella ei vaan odotella tulevaan ja kauhee sähellys on kuitenkin taas jossain vaiheessa päällä.
Tuossa rupesi yksi ystävä seurustelemaan ja kun olen hänen kanssaan nyt puhunut niin omassa mielessä on alkanut itämään ajatus, että olenko sittenkään valmis itse seurustelusuhteeseen. Kuulostaa toisaalta aika hullulle kun koko aikuisikänsä on ollut suhteessa niin luulisi sen taaskin onnistuvan.. No mietteet on kai turhia niin kauan kun ei ole edes niitä ehdokkaita kenen kanssa seurustella.
Kun sitä pelkää että ajautuu suhteeseen ihan vääristä syistä.No niin ja tuostahan sitä saisi pohdintaa vaikka kuinka pitkäksi aikaa, että mikä nyt on väärä syy ? Mutta nyt en kertakaikkiaan jaksa siihen lähteä. Kaksi iltaa baarissa alkaa näköjään tässä iässä olla liikaa..