Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Jälleen viikonloppu ohi  1

Kyllä tuo baarissa selvinpäin käyminen avaa katselemaan sitä touhua ihan eri lailla.. Itselläni ei ole ongelmia olla ja tanssia ja pitää hauskaa ilman viinaa. Mutta joillekkin se näyttää tuottavan ongelmia. Aika monta kommenttia illan aikana saa, että miksi sitten tulla baariin jollei juo. Eli ne jotka ei ryyppää pysykööt kotonaan ? Niinkö ? No en mä nyt tollasesta pulttia ota, mutta ihmettelen vaan. Ja jos rehellisiä ollaan niin ainakin eilen olin erittäin tyytyväinen ollessani itse selvinpäin kun kattelin pikkujouluporukan käyttäytymistä. Enkä mä nyt moralisoi koska kyllä se viina mullekkin maistuis mutta kun juuri nyt ei voi. Ja näin selvinpäin onneksi tuo kontrolli pelaa siinäkin että kenet mukaansa ottaa vai ottaako ketään. (Eli ei siis ketään)


Ei jaksa...  1

Meinaan keksiä otsikoita. Nyt kaikille jotka odottaa suuria paljastuksia laivalta, tuotetaan pettymys. Olin ensimmäisenä hytissä nukkumassa ja ihan ypöyksin.. Eli ei siis mitään kerrotavaa ja siitä huolimatta oikein hauskaa oli.Naurettua tuli niin, että vieläkin on vatsalihakset kipeet. Ja naurun aiheena suurimmaksi osaksi oli tietenkin miehet..


Käytöstavat  1

No niin..aletaan oikein sellaiseksi vanhan jan tätiksi ja haukutaan kaikki nykyajan nuoret käytöstapojen puutteesta.. No ei vais. Mutta tosi asia on että tiettyjä asioita, jotka mä katson liittyvän hyviin tapoihin, näkee yhä vähemmän. Tai sitten vain yleinen välinpitämättömyys alkaa olla huolestuttavissa mitoissa. Kaikki tämä paasaaminen johtuu siis siitä että minun mielestäni jos sovitaan tapaaminen niin siitä pidetään kiinni ja jos jostain syystä ei voi saapua, tulee se ilmoittaa ajoissa (tai edes jossain vaiheessa) Onhan kaikki samaa mieltä ? Sitten toinen juttu: tekstiviestit joissa ei ole lähettäjän nimeä..en siis tarkoita että joka viestiin tulee laittaa "allekirjoittaja", nyt puhutaan sellaisista jotka eivät ole kavereite, ystäviä ym jonka nimet on tallennettuna. Mitähän sitä vielä paasais ?
Tässä olis tämmönen hyvä fiilinki päällä :D
Ensi viikonloppuna pitäs lähtee laivalle. Toivottavasti sieltä on jotain positiivisempaa kerrottavaa ...


Aurinko paistaa ja vettä sataa...  4

Että oli tollanen lyhyempi talvi tällä kertaa :D Juuri kun sai raijatuksi kaikki turkit ja untuvatakit naulakkoon niin mittari näyttää +7.. Pitäskö hakee ne kesävaatteet takasin ?
No usko on luja ja kyllä se talvi sieltä vielä tulee.
Jos taas palataan tohon seurusteluun kun se nyt vaan on niin ykkösaihe ! Eli nyt on jo haukuttu ne miehet jotka sanoo haluavansa vakisuhdetta mutta ei sitten kuitenkaan.., varatut vonkaajatkin on tainnu saada osansa jollei täällä niin toisella foorumilla ja nyt sitten on vuorossa yli-innokkaat.. Ihan oikeesti. Nämä tyypit jotka muutaman vaihdetun meilin jälkeen ovat varmoja että juuri Sinä olet heidän elämänsä nainen. Eihän siihen nyt tapaamista tarvita kun sydän tietää, eihän ?? Hoh hoijaa. Vaikka itsekkin uskon siihen että muutmalla meilillä ja viimeistään tapaamisella voi tietää että toinen ei kiinnosta pätkääkään, niin toisin päin en siihen usko. Ja kun he vielä ovat sitä mieltä, että nyt pitää jättää kaikki muut, mennä suurinpiirtein huomenna naimisiin jne.. No perhekin varmaan pitäs perustaa, mutta se onneksi on mulle ns. mission imbossible.
En mä muuten oikeesti ole näin negatiivinen persoona mitä nää blogit antaa ymmärtää.. en oo.. oikeesti..