Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

Viimeinen raportti parantolasta  4

Viimeinen päivä. Ja ensimmäinen yö takana, jonka täällä ihan oikeasti sain nukuttuakin. Taisi olla sen verta rankka päivä takana (ja lääkkeillä hieman autettiin unta) Tänään saanut jo kylmää, käyny jumpparilla, kylpeny ja vielä olis sitä sähköö saamatta. Sitten kait kotia kohti. Jatko-osa parantolasta seuraa toivon mukaan vasta myöhemmin keväällä.
Parantola vaikenee tällä erää.


Joskus vaan kaikki loksahtaa  4

Tässä on jo muutaman kuukauden tullu pyöriteltyä kaikennäkösiä juttuja päässään. Ajateltua välillä ihan liikaa ja tuskailtua öisin ja päivisin.
Sitten ku oikeestaan asia ei ollu enää mielessä ku muut asiat vei ajan, niin tuli tänä aamuna ajatus: niin se on. Ja uskomattoman tyyni olo :) Ei enää epäröintiä eikä jahkailua. Nyt vaan pitää selvitellä asiat loppuun. Mulla on pitkästä aikaa tosi hyvä olo :D :D
(Siitäkin huolimatta, että byrokratian kanssa pitää ruveta tappeleen kun kotio pääsee)


Karaokea, nauruterapiaa ja muuten vaan naurua  1

Niin viimenen viikko sitten alkoi ja jotenkin nyt jo on hieman haikea olo kun perjantaina pitää kotiin palailla. Uusia ystäviä on saanut ja todellakin meni sitten ilta ja yö karaoken parissa ja pitkään keskustellessa ja saamalla samalla hierontaa. Tänään sitä heräsikin ku uutena ihmisenä. Tän illan ohjelmana oli tosiaan nauruterapia ja kaksi tuntia jaksettiin kuunnella, tehdä tehtäviä ja tietenkin nauraa :D
Eiköhän ilta tästä jatku aikalailla samoissa merkeissä, kun eilen kuhan saadaan noi poijaat tuolta saunasta.
Uutta jaksoa en päässyt vielä tänään sopimaan. kun pitää ensin vähä neuvotella Kelan kanssa, jotta ei ny kontrolli olis jo tän vuoden puolella ku toiveena olis vasta kevät :)


Puoliväli  4

Niin nyt ollaan sitten aikalailla puolivälissä täällä oleskelua. Seitsemän päivää jäljellä. Yllättävää on ollut se, että verrattuna edellisiin kertoihin nyt tuntui jo muutaman päivän jälkeen, että ihan kuin jotakin olisi oikeasti tapahtunut. Siihen lienee monta syytä: nyt olen ekaa kertaa täällä niin, ettei tarvi huolehtia kotiin jääneistä, hoidot olleet tällä kertaa hieman erilaisia, nyt ei ole takana leikkausta ihan viime aikoina jne. Siis monen asian summa. Lymfaterapia oli erittäin positiivinen yllätys, tai siis oikeestaan sen teho oli se yllätys, kun en oikein jaksanut uskoa koko juttuun. No nyt uskon. Nesteet lähteneet liikkeelle uskomatonta vauhtia. Kylmähoito taas on tepsinyt niin hyvin pariin tulehtuneeseen kohtaan, että tänään otin jumpan alkulämmittelynä ja jatkoin siitä suoraan salille. Hikoilin kun pieni possu (sekin ollut seurauksena lymfasta, onneksi kuulemma tasottuu nopeasti). Vettä on mennyt melkein se määrätyt kaksi ja puoli litraa ja olen saanut heittää hyvästit aikaisemmalle seurapiirirakolleni. No se ruumiintoiminnoistani.
Yllättävän hyvin täällä on kuitenkin viihtynyt, kiitos jälleen mukavan kämppiksen. Mulla on aina ollu aika hyvä säkä noiden kämppisten suhteen.
Tämänkin kanssa tultu toimeen oikein mainiosti.
Nyt sitten alkaa talo hiljenemään viikonlopuksi, vaikka ei täältä periaatteessa saisi edes poistua. Listat on kuulemma kuitenkin täynnä lähtijöitä. Mulla ei ole mitään syytä täältä lähteä, koti on tyhjä.
Ja hulluhan mä olisin kun valmiin ruokapöydän äärestä lähtisin tyhjää jääkaappiani ihaileen :D :D
Nyt taitaa olla kuitenkin aika lopettaa tältä päivältä. Alkaa selkä sanoon, että ny olis aika lepuuttaa sitäkin.

Ps. Eloveenus:kotiläksyt on oikein hyvässä mallissa :)


Suunnitelma A  4

Täällä kun on niin tylsää ja seura on mitä on, niin aattelin ruveta selvitteleen joskos joku noista papparaisista olis rikaskin. Houkuttelen sen si naimisiin, ilman mitään avioehtoja tieteskin ja vielä isolla henkivakuutuksella. Sitten vois jollain sopivalla keinolla siitä päästä eroon jollei jo hääyönä satu sykäriin kupsahtaan. Olis si mullakin rahaa. Kulta hyväksy tän suunnitelman kuhan siinä tosiaan on kyse vaan rahasta.
*lähtee saalistamaan pahaa aavistattomia papparaisia*



Maaginen kosketus ?  11

Tässä ny oon pari päivää miettiny, että mussa taitaa olla enemmänkin vikaa,vikaa,vikaa...meinaan ku mikään ei toimi mun ympärillä: puhelin väittää että puhelut ei oo sallittuja, koneet tilttailee, bussit myöhästelee ja katulamput sammuu ku kävelen ohi..Mitähän pahaa karmaa musta oikein huokuu ympäristöön ? Mahdanko olla kovinkaan terveellistä seuraa ?
Koko ajan jännittää, että mitähän mä seuraavaksi saan epäkuntoon ? Mutta on tää sitä hyvä, että kaverit voi si syyttää mua jos kaikki menee pieleen. Yleissyyllinen on löytyny :)
Ai joo ja ei siihen puhelimeen voi soittaakaan..tai siis voi mutta se soi hyvin satunnaisesti.