Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2006.

Sängyssä kolmatta päivää.  2

Niin tylsää että pitää tylsistyttää muitakin..Tässä kun lähinnä koneen äärellä olen aikaani viettäny niin yksi asia on tänään ärsyttäny: toi hiivatin pihkassa juttu. Okei muutama "täysosuma" on löytyny, mutta sitten lukee että 36 on pihkassa sinuun...ja ne sitten pitäis ettii vai ? Juu juu tiedän ettei mikään pakko oo, mutta kun on niin peevelin utelias luonne että ihan pakko olis saada tietää ketä nekin on ...
Kaikkee sitä kanssa ihminen miettii kun täällä yksin makoilee..mutta kun on tuomittu hiljaisuuteen niin ei oikein kehtaa ketään seuraksikaan pyytää...


Hauskuudesta on maksettava..  1

Niin kai se sitten menee..eli tänään tuli tuomio lääkäriltä: ehdoton puhekielto kun on kurkunpään tulehdus. Arvatkaa onko vaikeeta meikäläiselle joka on yleensä aina äänessä..No onneksi asuu yksin ja vielä en sillä asteella ole että yksinpuhelua harrastaisin. Kai sekin aika vielä koittaa ;)
Nyt on sitten jo kolmas päivä kun vietän aikaa itsekseni kotosalla lähinnä sängyssä ja vielä pääsääntöisesti yksin...outoa. No ei vainenkaan. Mutta tylsää on.. Jotain piristystä pitäis keksii.
Ai niin koittakaa nyt nostaa tota mun peilikuvan arvosanaa..toi 8.9 on tylsä..9.0 näyttäis jo paljon paremmalta ;) :D


Ihmeellistä elämää..  1

Olipa kerran...eikös sadut yleensä aina ala niin ? Kun on itelläkin meinaan vaikee uskoo tota viime viikoloppua..mutta kai se on pakko vaan uskoo..eli viimeksi tapahtunutta:
viime viikon keskiviikkona totta kai baariin..no seuraavana aamuna olinkin jo sitten luvannut lähteä Tallinnaan..sieltä sitten palattiin perjantaina ja bailaaminen jatkui jälleen Tampereella. Lauantaina tulikin joku ihme tarve lähtee käymään Turussa ja näinhän tehtiin..nyt sitte vihdoin ja viimein kotiutunut. On se kumma kuinka noi nuoret miehet saa houkuteltua kaikenlaiseen..pitäis harjoitella sitä Ei sanan käyttöö..Vaikka eipä tuo mitään oikein hauskaa oli kiitokset vaan kaikille jotka viikonlopun aikana mukana sekoilitte :)


Otsikko  2

Joku hullu kuulemma oikein kaipaa mun kirjotuksia..kehottaisin meneen lääkäriin. Pikaisesti. Lupasin kuitenkin jatkaa höpinöitäni. Itse asiassa törmäsin tässä jo vähän aikaa sellaseenkin juttuun että yksi oikein kyseli aionko kirjoittaa hänestä tänne ja jos aion niin mitä ? Niin että sitä oikein odotetaan että pääsis mun blogiin :D Vaikka aika vähän mä olen henk.koht täällä ketään arvostellu tai kehunu. Pitäisköhän sellainenkin aloittaa ? Viikon top 10 :D Vaikka viime viikkoina on hyvä jos yhden pääsis arvosteleen...Taidan olla pahasti kipee kun ei ole edes sen vertaa tarmoo että jaksais seksiä harrastaa... Taidan olla minä se, jonka pitäisi mennä pikaisesti lääkäriin.. No kai sitä taas palautuu entiselleen. Vai voiko se olla niin että sitä voi tulla vanhaksi ja viisaaksi hetkessä ?? No ei voi !!! Mutta tarmoo pitäisi jostain saada.. Eikä kyse ole siitä etteikö mieli tekisi. Tekee kyllä mutta siihen se sitten jääkin. Parannuskeinoo ?
Jos vielä palataan tohon arvosteluun niin sen verta voin sanoo että mielihyväkseni tässä pienellä ajalla tavannu pari todella hyvää suutelijaa.. ja uskokaa pois niiden löytäminen ei ole aina helppoa...





Yövuoro..  2

Hupsista meinas mennä eka yö ihan ilman tekstiä :D eihän se nyt niin saa olla .. aina täytyy jotain fiksua kirjoitella.
Tosin tää elämä on jotenkin hieman suuressa käymistilassa. Tai no sanotaan niin että se ettii vielä aika pahasti sellasta normaalia päivärytmiä. Kai sen ymmärtää kun ekaa kertaa yksin asun (niin ajatelkaa tähän ikään pääsin ennen kun yksin muutin asuun), työkin on kuitenkin kolmivuorotyötä joten senkään puolesta ei kovin säännöllistä ole. En mä kuitenkaan siihen haluis elämäni menevän että viikot töissä ja viikonloput baarissa.. ei sillä etteikö kivaa olisi ollut ja varmaan tulee olemaankin mutta jotain muutakin. Ja ei tämä ei tarkoita että kaipaisin parisuhdetta.
APUA ! Luin juuri itse ton tekstini..eihän siinä ollut päätä eikä häntää.. sitä tää ajankohta teettää.
Mennääs sitten asiaan: kuinka vaikea onkaan löytää kunnon panoja..tai tätä on kait mietitty ennenkin että kun toinen osaa toista ja toinen toista että millä halvatulla ne sais yhdistettyä. Ja nyt sitten kaikki moralistit hiljaa että kun rakkaus ja tunteet on mukana niin sitten vasta seksi tuntuu hyvälle ! Bullshittiä.. Kyllä se on taidoista kiinni ja toiset ei vaan osaa. Ja kun ei jaksais opettaa..ja muuten en tiiä paraneeko se opettamalla kun näyttää olevan nuo taidot aika lailla syntymälahjana saatuja :D


Huono olo...  2

Ja jälleen krapula..koskahan sitä ihminen oppii noi rajansa ? Mun kohdalla ei varmaan ikinä.. Vappu sitten tuli ja meni. Turussa oli oikein mukavaa ja antoisaa :)Ihan kivoja nuoria miehiä löytyy sieltäkin päin. Ja täytyy sanoo että paljon aktiivisempia lähenteleen kun Tamperelaiset..ei millään pahalla oman kylän poikia kohtaan. Ehkä se on tää hämäläinen hitaus että baarissa voidaan tulla puheille ensin pari iltaa katseltua ja sänkyyn voidaan päätyä ehkä joskus..
No kun vapusta oli selvitty niin oli vuorossa synttärit ja niitä juhlittiin eilen niin,että edelleenkin on aikas huono olo.. Mutta tänään taas uudestaan baariin. Se on toi Henkka sellanen viikonloppu asunto.
Ei kai sellaista kirjoitusta ole jossa noita miehiä pohdiskeltaisi joten täytyy kait nytkin. Eli miehet ja ujous.Mitä ihmettä miehet tarkoittaa kun ne sanoo olevansa ujoja ja silti tulee ihan oudon ihmisen luokse ja hyppää vielä samantien sänkyyn ..?? Mitä ujoja ne on ?? Onko vallalla sellanen käsitys että naiset tykkää kun mies on ujo ? Meinaan ei se ainakaan mulle iske. Sellanen mies joka tekee aloitteen on mun mieleeni.Ja puhua pitää ja olla huumorintajua..ja pihdata ei saa ;) huh huijaa siitä tulikin mieleen että jotkut miehet sitten saa pahimmat puolet esiin. Minä en yleensä vonkaa ja sitä kyllä tuli tehtyä eilen oikein urakalla...ilman menestystä ;)No tänään jos ei vonkais..


Arkeen on vaikea sopeutua...  1

Eli pitkien pyhien jälkeen tuntuu aikas vaikealta tämä töihin sopeutuminen.. Vappu meni oikein mukavasti siellä Turussa. Aurinko paistoi, oli hyvää ruokaa ja juomaa ja tietenkin mikä parasta, innokkaita nuoria miehiä :D Ja kun vielä kotonakin sai koneen kuntoon ja krapulan poistettua, niin mikäs oli ollessa. Kiitokset siitäkin.
No onneksi huomenna saa taas juhlia kun viettää synttäreitään.. :D Eli toinen koti kutsuu taas...;)Kaikki sitten onnitteleen mua :D