Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Väsynyt mutta onnellinen :)  1

Just sellanen olo on tällä hetkellä :) Kiitokset teille kaikille ihanille kavereille, jotka teitte taasen kerran juhannuksesta ikimuistoisen :D
Onnellinen olen taasen ihan muista syistä, tosin onneen tällä hetkellä sisältyy aimo annos haikeutta..viikko tiivistä yhdessäoloa ja nyt sitten ainakin parin viikon tauko. Vieroitusoireita voipi olla luvassa. Mutta oon mää silti vaan niin onnellinen :D :D Ja kaikki varoittelijat tyyliin: jolla onni on se onnen kätkeköön, saavat painua..no jonnekin.
Ja mä painun ny sänkyyn..alkaa silmäluomia painaa.


Yksi aamu :))  1

Pakko hehkuttaa. Mä olen niiin odottanu tätä lomaa. Jossain välissä pitäs pakatakin..ku vaan yhtään tietäs mitä mukaan ottaa. Ja aikataulutkin on vielä hieman auki..kun toisaalta siellä Espoossa olis kiva siskolla käydä, mutta en tiiä meneekö aikataulut hieman tiukaksi. No onhan mulla tietenkin viikko siinä aikaa kun toinen on vielä iltavuorossa, joten mun pitäs kai itelleni jotain tekemistä keksiä. Ai joo..ja netistäkin joutuu sitten eroon melkein viikoksi. APUA ! Mähän saan pahemman laatusia vierotusoireita..kirjojakaan ei mukaan jaksa kantaa ;)
Mä saan kohta uuden telkkarin :) tai siis mulle uuden..kaveri luopuu omasta vanhastaan ja raijaa sen tänne. No on se taatuusti uudempi ku toi mun reilut 20 vuotta vanha Salora. Tosin mä en sitä ees katto mutta kai se silti pitää olla olemassa. Ja ku toinen ilmatteeksi antaa niin ehän mä osaa edes sanoa ei..
Niin..mä hullu muuten menin vielä lupaan, että meen seiskaan huomenna..silleen viimesen työpäivän kunniaksi :)


Kesä ?  1

Kai se on pakko uskoa, että ny on si kesä. Lomaan aikaa kolme aamua :)
Alkuloma meneekin aikas vauhdikkasti: ensin synttäreiden juhlintaa, sitten viikko seilaten akselilla; Hyvinkää, Espoo ja Helsinki..ja tietenkin lähtö ja paluu TaNpereelle :D Loppulomaksi ei sitten mitään suunniteltua olekaan. Eniten sitä odottaa aamuja kun saa nukkua pitkään. Mä kun inhoon aamuvuoroa ja sitä joutuu ny olosuhteiden pakosta tekeen. Tosin syksyllä varmaan aloitan taasen myös yövuorojen teon. JIPPII !!! Tai no ei kai kannata vielä hehkuttaa..pitää ny kattoo kuinka kroppa kestää. Mutta toivon että jaksaa.