Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

Tänään  3

tulin erittäin hyvälle tuulelle kun näin metsikön täynnä sinivuokkoja ja joukossa jo muutama valkovuokkokin :) Valkovuokoista mulla on niin ihania lapsuusmuistoja, että ne vieläkin lämmittää. Joinakin vuosina (ei toki aina) valkovuokot kun kerkeää kukkaan jo mun synttäreille ja mun ystävä toi niitä mulle aina kimpun jo ihan kakarana.
Hieman mieltä painoi alas se, että sisko ilmoitti ettei sittenkään saavu synttäreilleni. Olin jo kovasti ehtinyt odottaa tapaamista..


Outoa...  1

Niin tuossa kun vastasin yhteen ketjuun, niin vasta tajusin oikeestaan sen itsekin: mua ei oikeasti ahista tällä hetkellä oikeestaan yhtään mikään :)
Ja kun lukee noita omia vanhoja blogimerkintöjä niin se todellakin on ihan outo tilanne. Aikas paljon on tullut valitettua.
Toki osa aikasemmista ahdistuksen aiheista on edelleen olemassa, mutta niistä ei nyt vaan jaksa välittää. Ja jos alkais liikaa taas ajatteleen niin varmasti ahistais. Mutta nyt ei haluu ajatella.
Takana erittäin mukava viikonloppu hyvässä seurassa. Cityläisten kanssa on aina hauskaa. Ainakin tuli lauantaina naurettua taas niin, että oli ihan vattalihakset kipeet. Ja nauru jatkui vielä sunnuntaina (tosin hieman toisen kustannuksella, kun se ei muistanu ihan kaikkea).
Hyvin menneen viikonlopun jälkeen jaksaa taas duunissakin ihan erilailla.
Ensi viikonloppua ja teatteria odotellessa...


AAAARRRGGGHHH !!  5

Jo oli varsinainen päivä..Hyvää päivässä oli se, että pääsin lekurille. Huonoa taas se, että lekuri oli klo 17.00 eli hilluin töissä siihen asti,lekuri oli täydellinen idiootti,kotiin olisi päässyt suoraan bussilla vasta tunnin päästä siitä kun pois pääsin eli kiersin keskustan kautta, kotiin päästessä olin litimärkä ja aivan jäässä. Onneksi puhelin soi just kun pääsin kotiin ja sain päästellä koko pahan oloni pois :)
Tai no kaveri on yrittäny mua kiinni ja kun ei oo saldoo niin en oo voinu sille vastata joten lisätään sekin huonoihin asioihin..
Niin vielä siitä idioottilääkäristä. Menin siis uusimaan Thyroxin reseptiä..kävimme seuraavan keskustelun:

Minä: Pitäisi saada uusi thyroxin resepti.
Lääkäri: Minkäs takia sitä syöt ?
Minä: *katselen hölmistyneenä* no tota kun mulla on kilpirauhasen vajaatoiminta..(HUOM ! Nämä lääkkeet siis yleensä elinikäisiä kun kerran on aloitettu)
Lääkäri: Minkä takia ?
Minä:*katse vaan hölmistyy entisestään* No en nyt varmuudella osaa sanoa, mutta ilmeisesti jossain vaiheessa ollut kilpirauhastulehdus (vajaatoiminnan syitä siis ei läheskään aina saada edes selville)
Lääkäri:*kopeloi kaulaa* no ei täällä ainakaan mitään erikoista tunnu...
No ei varmaan tunnu niin..kun ei koko saamarin rauhasia ole kunnolla edes olemassa kun ne on surkastunut kun mulla on VAJAAtoiminta eikä LIIKAtoiminta..tämän siis ajattelin vain päässäni enkä sanonut ääneen..
Lääkäri: Kauanko olet syönyt näitä ?
Minä: No en nyt muista tarkkaa vuosimäärää mutta useita vuosia..
Lääkäri: Kukas ne on määrännyt ?
Minä:Reumalääkäri kun olin sisällä osastolla ja vielä sisätautilääkäri tarkisteli tilannetta kun ei meinannut arvot normalisoitua.
Lääkäri kirjoittaa reseptin ja kysyy:Onkos tämä annos oikein ??

Että sellasta lääkärillä käyntiä...