Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2009.

Jeeee !!!  3

Se on ohi ny. Meinaan toi opiskelu taas vähäksi aikaa. Tai no..ohan meillä vielä yksi päivä jäljellä (sellanen kiva päivä kun 5.5 ;) ), mutta kirjalliset työt on ny tehty. Äsken juuri naputtelin reilun sivun tekstiä aiheesta: Miten kehityn rakentavan palautteen antajana ? NIH ! Että ny sitten saatte multa vaan rakentavaa palautetta :D Töissä vitutti tänään niin ankarasti, että meinasin jo ottaa vuoden virkavapaata ja olla ihan muualla..tosin ei se ihan poissuljettu ajatus ole. Täytyy huomenna soitella ja kysellä asiasta...ainakin mulla olis vankka työkokemus hommaan ja vaadittava koulutuskin..mutta katsellaan. Pitää vähä harkita kun palkka laskis :( Ei kiva...Toisaalta hermot tuolla nykysessä duunissa menee. Ja sitten ei oo kellään kivaa.


Kevätodotuksia  3

Mä haluun, että tulee jo kunnon kevät. Olen ehdottomasti kevät ja kesä ihminen vaikka lämmin ei ololle hyvää teekkään. Inhoan pimeetä ja harmaata. Nyt pitäs jo auringon paistaa ja leskenlehtien alkaa näkyä. Ni, ku mä kerta haluun ;)
Tulevat tuparit piristää mieltä ja niihin valmistautuminen on jo aloitettu. Ihanaa nähä taas kaikkia kavereita. Edellisistä bileistä onkin jo aikaa. Samalla siinä voi jo hieman juhlia synttäreitään etukäteen...eikö voikin ? Eihän niihin oo ku reilu viikko tupareista..