Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2006.

:)  2

Eilen jo näytti siltä että syksy alkaa saapua ja nyt taas paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta.. Pari viikkoa tässä pitäisi kotona keksiä jotain tekemistä kun saikulla olen..
Kai sitä pitää palata entisiin harrastuksiin ;) Ei tästä muuten näytä tulevan yhtään mitään... ei musta taida olla pitään tälläsiä kolmen viikon selibaatti-jaksoja. Ei sovi, ei sitten ollenkaan.. alkaa mennä hermo huonoon kuntoon...


.  1

Ja taas oli tullut moitteita siitä että en ole pitkään aikaan kirjoitellut. Kyllä sitä on olemassa outoja ihmisiä kun näitäkin jorinoita oikein kaipaa..no saamansa pitää..
Vaikka täytyy sanoa, että ei mulla mitään sanottavaa taaskaan ole. Kovin on kiltiksi mennyt elämä. No baarissa toki on tullut käytyä ja joskus sitä ei osaa kotiin yöllä, mutta nekin kerrat on aika vähissä. Ongelmana tällä hetkellä on se että jotenkin olen kadottanut rytmini ja yöt tulee valvoskeltua.. Yksi yö oli joku todella hyvä idea mistä ajattelin että pitää kirjoittaa mutta arvatkaas muistiko sitä enää aamulla .. Ja silloin ei ollut edes konetta, että olisi voinut sen heti kirjoittaa. Kovasti tässä on miettinyt sitä seurustelu asiaa.. Ja edelleen tiedoksi EN seurustele vaikka aika usein nähdäänkin.. ja sanokoon muut mitä tahansa.
Mutta virallisesti olen nyt eronnut eli puolen vuoden harkinta-aika päättyi..ja paperit allekirjoitettiin saman tien. Vaikka eihän tuo mitenkään asioita muuta. Vapaana olen itseäni pitänyt jo puolen vuoden ajan. Samalla sitä sitten muuttui sekin että nyt enää nautita yksin asumisesta kuin viikonloppuisin kun poika muutti luokseni.. Tosin se on jo ilmoittanut että huoneensa on poikamieskämppä...ja sen se on näköinenkin. No ehkä tässä opitaan yhdessä asustelemaan..