Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.
Edellinen

Eka lomapäivä  1

No joo..onhan tuo hieman hullua kun kotona on hillunut marraskuusta lähtien. Mutta niin se vain nyt sitten on ja hulluinta on että heti ajatteli: "nää neljä viikkoa menee varmaan kauheen nopeeta". No niin ne varmaan meneekin..tosin tässä taas täytyy oleskella kotosalla kun rahavarat taas heikonlaiset. Ja bussikorttikin vanhenee huomenna eikä oo varaa sitäkään latailla. No onneksi poika tulee kotiin parin viikon päästä niin ei oo ainakaan yksinäistä eikä hiljasta :) Ja siinä vois sitten itekin ruveta harjotteleen noita aamunousuja ja ajoissa nukkumaan menoja. Huomenna olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja siivota täällä.
Tämä ilta vietetään hyvien kirjojen parissa. Kävin taas kirjastossa. Ja ilokseni huomasin senkin, että kirjastoautot lopetti kesätaukonsa eli torstaina pääsee sitten viemään sinne kirjoja ja hakeen uusia :) Nyt täytyy lukee ahkerasti kun on vielä kotosalla.


Se on loppu ny :)  3

Eli huomenna on virallinen sairaslomani viimeinen päivä :) Maanantaista lähtien olen kesälomalla.
Selkä on lähtenyt hyvin luutumaan. Samalla tuli selväksi sekin että eiköhän se koossa pysy: 6 ruuvia ja kiskot löytyy...
Ja nyt ei ole enää mitään rajoituksia eli saan sitä ruveta rasittamaankin.



Sadetta..  3

Baareiltua on tullut taas, ehkä liikaakin. Toisaalta pitäähän sitä kesästä nauttia ilmoista huolimatta.
Olo vaan on taas hieman haikea, masentunutkin. Selkä tässä oireillut taas hieman enemmän (se pelkää varmaan lääkärille menoo)ja muutenkin vähän down-olo.
Juu juu tiedän että, multa on kielletty Yön kuuntelu :D

Syksy Ottaa Sydämen
by Yö

syksy ottaa sydämen
rakkautta en käymään peremmälle saa
kun se kääntyy kannoillaan
syksy sydämeni saa ja ajaa lemmen pois
kuin jäätä raastavaa rinnassani ois
pettymys ja painovoima ne maata kohti vie
ja suolaisesta veestä sumenee mun tie
mä äsken vielä uskoin odottaviin huomisiin
mä äsken vielä toivoin vaan pettyä voi niin

mun ei oo mieltä jatkaa jos vaihtoehtosi oon viimeinen
mun ei oo mieltä jatkaa oon ollut korviketta ihmisen
ja mä tunnen kuinka syksy ottaa sydämen

kuinka äkkiä se käy kun kaikki selviää
lause yksi vaan ei epäselvää jää
vaikka kieltää koitin sen oon sulle sijainen
ja koska kestä en luotas pakenen
mä äsken vielä uskoin odottaviin huomisiin
mä äsken vielä toivoin vaan pettyä voi niin


V***U mikä päivä taas..  5

Jo aamu alkoi tosi huonosti, kun yö meni kipuillessa. On se kiva kun on sairaus joka ei tykkää lämmöstä ja minä taas tykkään.. No eilisen helteen vuoksi yöllä särki jalkoja ja sain taas kokea mitä on ns. levottomat jalat. Pakko oli lääkitä joka taas tiesi sitä, että aamulla pitkälle oli ihan tokkurassa. No sitten soitti sossuntäti ja aloitettiin väittely onko päätös oikein vai ei...Tosin mun mielestä juttu oli ihan selkee: täti oli laskenut heinäkuun toimeentulotuen kesäkuun tuloilla, jotka oli otettu kylläkin huomioon jo kesäkuulla. Yritti kuitenkin vängätä että kun ne on eri summatkin..joo niin oli, koska kesäkuun tulot oli arvioitu..Tätä väittelyä käytiin vähän aikaa kunnes hiillyin ja sanoin, että voi sitten alkaa katsella mulle kämppää kun saan häädön kun vuokrat maksamatta. Ja samalla kyselin lähimmän soppakeittiön osotetta, tili kun näyttää tällä hetkellä 0.00...Täti lupasi selvitellä nyt kuitenkin vielä sitä mun tulojuttuani.Ekaa kertaa muuten sain tapella niiden kanssa, tähän asti kaikki mennyt tosi hienosti ja tehneet jopa kahden kuukauden päätöksen etukäteen..
No se siitä. Toinen asia mitä tossa pohdiskelin, että onko tosiaan näin että jos antaa negatiivista palautetta kuvista kaikki tekee sen anonyymina ? Eikö sen vertaa ole pokkaa, että jos on jotain valittamista niin tekee sen ihan omalla nimellä ?? Ilmeisesti ei. No mua ei paljon hetkauta ihmisten kommentit, varsinkin kun tässä nimenomaisessa tapauksessa tiedän ettei se ole totta. Onko kukaan saanut negatiivista tai jotain muuta, mutta ei positiivista palautetta kuvista ihan nimellä olevilta ???


Vaarallista: nainen ajattelee..  2

Niin kun tässä tänään on lukenut noita keskusteluja seurustelusta,tutustumisesta,tapailusta jne. Niin sitä alkoi taas, jälleen kerran pohtia näitä asioita. Vaikka mulle toi seurustelu onkin aikas vierasta niin ajatella kait saa. Tuolla keskusteluissa jo toinkin ilmi sen että omasta puolestani haluan, että se koska tapailu muuttuu seurusteluksi, tulisi yhdessä keskustella, joka johti taas siihen pohdiskeluun, että olisi ehkä myös syytä keskustella siitä, mitä seurustelu kummankin mielestä on ja mihin se johtaa. Itse tekisin ainakin hyvin alkuvaiheessa (siis jo ennen seurustelua) selväksi että omalla kohdallani seurustelun ei ole tarkoitus johtaa perheen perustamiseen (koska se on mahdotonta) enkä myöskään ole valmis muuttamaan kenenkään kanssa yhteen. Eli minulle tällä hetkellä sopiva parisuhde on sellainen jossa molemmilla on omat kodit, mutta totta kai aikaa vietetään yhdessä mutta ei todellakaan 24/7. Tiedän että monilla on jo valmiiksi paljon suuremmat odotukset suhteelta joten on mielestäni reilua kertoa jo ennnen kun asiat menevät liian vakaviksi nämä omat mielipiteeni.Tosin senkin tässä elämässä on oppinut, että parempi on kun ei sano: ei koskaan. Joku kaunis päivä sitten tulee se joku joka vie totaalisesti jalat alta ja sitten onkin valmis melkein mihin vaan :)


Teen mitä tahansa, jotta en nukahda...  2

Hirvee on tuo väsy, mutta sinnittelen tässä niin pitkään että pääsen yöunille. Kirjoittelukin pitää hereillä..Katselin tuossa mese-listaani ja huomasin että siivous olis paikallaan kun niin paljon porukkaa, joka ei enää koskaan ole online:ssa. Ja paljon sellasii joita ei edes muista. Ja sitten on tämä ihan oma porukkansa: online:ssa, eivät puhu koskaan, enkä muista ketä ne on..luulenpa että siellä on suuri joukko näitä cityläisiä..
Kai mä kohta rupeen käymään kaikkia läpi ja kyseleen, että kukas sää oikein oot ? Poistetaanko vai puhutaanko ? Mutta siihen hommaan kyllä tarvitaan paljon pirteempi olotila kun tää tällä hetkellä oleva. Yritin tuossa istua parvekkeella vähän aikaa, mutta siellä oli kyllä ihan tajuttoman kuuma..palasin siis tänne asunnon viileälle puolelle.Jos kohta menis värkkään jotain iltapalaa ja sitten sängylle lukeen..siihen onkin sitten hyvä nukahtaa..


Aurinkoa :)))))  2

On tuo aika ihanaa eilisen vesisateen jälkeen. Taas sitä tuli eilen baareiltua. Olin katsomassa Jussi Hakulista. Ihan mukava keikka ja olihan sitä toisaalta kiva katsella kännisiä ihmisiä kun ite oli selvinpäin.
Ankeaa oli aamulla herätä klo 11.00 kun nukkumaan mennyt noin klo 7.00..No tänään sitten todella hyvissa ajoin nukkuun jotta huomenna jaksaa.Jaaha ja huomiseksi lupaillaan taas heikkoja sadekuuroja..no toivottavasti niitä ei nyt kuitenkaan tulisi. Sais jo alkaa sellanen kunnon helleaalto. Vaikka sairauteni ei lämmöstä pidäkään niin kyllä kesällä pitää olla kunnolla lämpöä.
Mitähän sitä tässä keksisi, jotta pysyisi hereillä iltaan asti ?


V***U  2

Juu..kyllä oli kiva yllätys postin mukana..eli palkkakuitti. Minä kun jo niin odottelin perjantain palkkapäivää..(ja varmaan vuokranantajakin). No niin saan siis ruhtinaalliset 185 euroa..voi helvetti. Olis kiva tietää mikä niiden systeemi oikein on noiden sairaslomapäivien vähentämisessä kun ne vähentää niitä ihan epätasaisesti. No eihän siinä auttanu muuta kun soitto sossuun. jossa siis onneksi on avoin toimeentulotuki-päätös. Huomenna täytyy sitten viedä palkkakuitti sinne niin laskevat tän kuun uudestaan..ja sitten täytyy vielä raijata itsensä lekurillekin nähtäväksi kun saikku loppuu 17.7 ja kirurgin arvioon pääsen vasta 27.7 silloin sitten otetaankin eka kontrollikuva. Nähdään ekaa kertaa onko luutumista alkanut tapahtuun vai ei. No turha sitä on vielä jännitellä.


Tää olikin näköjään jatkokertomus  7

http://www.city.fi/yhteisot/blogi/santtu70/33355/

Eli ylläolevaan merkintään viitaten, sain taas uuden pikaviestin. Ja jälleen kerran tähdennän, että en suinkaan julkaise kaikkia minulle lähetettyjä pikaviestejä, mutta jos jätkä vajoo noin idiootille tasolle niin täytyyhän siitä muidenkin saada nauttia. Ja tiedoksi muuten lähettäjälle, että noi sun viestit ei tee muhun minkäänlaista vaikutusta. Mulla on niin iso ego, että se kestää tuollaiset tekstit ihan koska vaan. Ja en muuten edes vaivaudu vastaamaan, eli musta ei saa myöskään tappelukaveria. No niin ja tässä tämä viimeisin hengentuote:
"mitä sinäkin rumaankan poika tiedä seksistä-et yhtään mitään...ja noi sun kuvat on todella halpoja ja etovia" Lohduttavaahan tuossa on se, että verrataan rumaan ankanpoikaan, siitähän sentään kasvoi kaunis joutsen. Sitä odotellessa :D

Edellinen