Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2006.

No niin...  3

Niinkuin moni on jo huomannut on vihdoin ja viimein auennut netin ihana maailma minunkin kotona ;) Kyllä olikin jo vierotusoireita. Vaikka eilen mut sai suht helposti kyllä koneen ääreltä houkuteltua baariin... tiiä sitten kumpi on pahempi pahe vai onko sillä nyt niin väliä ? Luin tuossa juuri eräästä ilmaisjulkaisusta palstaa nimeltä sinkun päiväkirja. Ja nauroin ääneen kun kokemukset oli niin samanlaisia. On tää kumma maailma ennen se oli niin että naiset pihtas eikä aina tajunnu antaa mutta nyt se on näköjään siirtyny miehiinkin. Hitsi soikoon kun juuri silloin kun panettais niin julmetusti haluaa toinen keskustella ..tai juoda kahvia.. On se niin väärin. Mutta oli mukava lukee että jollakin muullakin on samanlaisii kokemuksii. Pitääkö tässä ruveta vielä enemmän äijäksi ja tehdä se viimeinenkin aloite ?Ei tässä kohdalla olen kyllä sitä mieltä että jos on jo naisen luona ja nainen antaa ymmärtää että voisi antaa niin kyllä siinä vaiheessa aloitteen tekeminen on miehellä. Jotain täytyy sentään jättää vanhoistakin arvoista...
No tulipa taas paasattua ..vaikka olen tässä kyllä ihmetelly muutamaa muutakin asiaa..miehissä lähinnä muutamia todella ihania mielipiteitä kuten: nainen yksin baarissa on pelottava näky..., eräässä tietyssä kaupunginosassa ei voi naida.. että sellasiin tässä hiljakkoin törmäilty.. Ottaa noista nyt selvää..miehistä ;)))


Yöhöpinää..  1

Eli taas istuskellaan yövuorossa..onneksi. Saa sentään netin käyttöönsä ja kahlattua läpi kaikki sähköpostinsa..
Mitähän sitä nyt sitten kertoilis.. Muutto sujui yllättävän hyvin tosin tyhjät pahvilaatikot vaan seistä joköttävät edelleen makuuhuoneessa. On se vaan kumma kun ei ne itsestään ole siitä mihinkään hävinny.. Se mitä sitten olen puuhaillut taitaa olla sellaista K18 tekstiä että sitä ei voi näille sivuille kirjoittaa :DD Ja joku voisi vielä tunnistaa itsensä.. Nyt täytyy sitten alkaa suunnitella tupareita joihin on nyt sitten aikaa kolmisen viikkoo..eli vihdoin ja viimein saatiin päivämääräkin lyötyä lukkoon.
Vaikka ei kait ne nyt kauheesti suunnittelua vaadi. Sitä ennnen täytyy kait kuitenkin saada sen verran itsestään irti että siivoo sen kämpän loppuun.. mutta jotenkin on ollut hieman väsynyt..ja valvomisella ei tietysti ole asian kanssa mitään tekemistä..
No ensi viikonloppu taitaa olla sitten väliviikonloppu bailaamisesta.. tai ainakin näin on suunnitelmat..