Bussimatkailun "ihanuutta"

  • Santtu70

Tunti kaupungin toiselta puolelta toiselle puolelle, no siihen aikaan on jo tottunut mutta tänään taas matka oli niiiin ihana.
Eka matka lähti alkuun ihan normisti, ei paljon ihmisiä ja sai istumapaikan. No sitten bussiin joku nainen joka jäi pölisemään kuskin kanssa noin kymmeneksi minuutiksi. Kauhee selvitys tuntui olevan. Ite sitä alko jo miettiin, että mitenkähän noi jatkoyhteydet menee..no päästiin siitä sitten liikenteeseen ja seuraaviin punasiin kun pysähdyttiin niin kuski huuteli tälle selittäjälle: "Kyllä sen sateenvarjon tuomisen voi sopia jollakin bussilla, pitää vaan sopia ajojärjestelijän kanssa"
Siis mitä v*ttua ??? Bussillinen ihmisiä odotti jonkun v*tun sateenvarjon takia. No ehkä se oli merkkituote ja maksanu satoja euroja kun näytti muukin varustus olevan tasoa Dolce&Gabbana..
No pääsin sitten seuraavaan bussiin joka olikin sitten jo aikas täynnä. Istumapaikkoja onneksi vielä oli. Ja vielä bussin etuosassa. Takaosaan olis ees päässykään kun tien tukki kaksi lastenvaunua. No sitten viereen tunki vielä joku, jolla oli mukana kissa, matkalaukku jne..
Ja tietenkin kaiken huipuksi ne kakarat (anteeksi suloiset lapsoset) alkoi kiljua..

Että sellasta matkailua tänään...

3 kommenttia

Tinuski

29.8.2008 22:28

:D ..no onneks siihen viereen en tunkenu mä, joka döfäsin varmaan kilsan päähän vanhalle valkosiippalille.

Mä olen päässy kyl ihan kympillä mukaan tohon bussimatkailuun. Ehkä mulla on vaan tylsä elämä tai jotain, mut saan jotain ihme kiksejä, ku laskeskelen minuutteja ja sekunteja seuraavan bussin lähtöön. "Muutaman" juoksuaskelen oon joutunu ottaan ja perävalot näkemään, mut on se vaan niin hienoa! Ehkä tää johtuu siitä, et kaipaan tosiaan tiukkoja tilanteita ja jännitystä elämääni. xD

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Santtu70

30.8.2008 09:28

No ku sitä on tässä reilut kaksi vuotta harrastanu niin toi uutuuden viehätys on kummasti karissut..ei se onneksi yleensä noin kamalaa ole :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus