Eka lomapäivä

  • Santtu70

No joo..onhan tuo hieman hullua kun kotona on hillunut marraskuusta lähtien. Mutta niin se vain nyt sitten on ja hulluinta on että heti ajatteli: "nää neljä viikkoa menee varmaan kauheen nopeeta". No niin ne varmaan meneekin..tosin tässä taas täytyy oleskella kotosalla kun rahavarat taas heikonlaiset. Ja bussikorttikin vanhenee huomenna eikä oo varaa sitäkään latailla. No onneksi poika tulee kotiin parin viikon päästä niin ei oo ainakaan yksinäistä eikä hiljasta :) Ja siinä vois sitten itekin ruveta harjotteleen noita aamunousuja ja ajoissa nukkumaan menoja. Huomenna olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja siivota täällä.
Tämä ilta vietetään hyvien kirjojen parissa. Kävin taas kirjastossa. Ja ilokseni huomasin senkin, että kirjastoautot lopetti kesätaukonsa eli torstaina pääsee sitten viemään sinne kirjoja ja hakeen uusia :) Nyt täytyy lukee ahkerasti kun on vielä kotosalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:19

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus