Flunssa..

  • Santtu70

On se kumma heti kun ajattelin ääneen että pitäs mennä hakeen influenssa rokotus niin puski päälle flunssa jolloin sitä ei voi ottaa :( No onneksi tässä nyt on vielä aikaa..
Alentaako selibaatti vastustuskykyä ? Siinä olis mielenkiintoinen aihe tutkia.. Vaikka tässä kyllä päätinkin, että saa riittää tää kilttinä olo kun ei toinen sitä ollenkaan arvosta...Niin ei sitten, sitten käyttäydytään niin kuin sinkkuna ennenkin..
Kaikkee tässä on taas mietiskellyt: eli palataan aiheeseen deittipalstat.. Todella monella miehellä siellä on ilmoitus jossa haetaan vakisuhdetta, seikkailijat älkööt vaivautuko jne. Tästähän jo kirjoittelin että kun ei oikein kysynnän ja tarjonnan laki kohtaa. Mutta mikä huvittavinta niin nyt kun omassani aloin hakea jotain pysyvämpää ei vastauksia hirveesti ole tullut. No eihän se nyt vielä mikään ihme ole, mutta kun ne tositarkoituksella hakijat, jotka kyllä edelliseen ilmoon vastasivat katosivat nyt kun minäkin hakisin "tositarkoituksella"
Josta päästäänkin seuraavaan mietintään..meinaan ton tositarkoituksella määrittelemiseen. Suurin osa varmaan sillä ajattelee avio/avopuolison hakua. Tai näin olen ainakin ajatellut. Itse kun haen tositarkoituksella vain seurustelukumppania. Sen ei tarvitse johtaa mihinkään..sitoutumista vaadin vain siksi ajaksi kun yhdessä ollaan..vaikka se sitten olisi kuukausi tai loppuelämä. Onpas tätä nyt vaikea selittää..No joka tapauksessa päämääränä ei ole sormus sormeen..
Ilmeisesti seksin puute vaikuttaa myös aivotoimintaan heikentevästi kun tulee taas niin monimutkaista ja tyhmää tekstiä että...parempi lopettaa.

3 kommenttia

pita2121

3.11.2006 11:53

Ei tuo ole todellakaan tyhmän kuullosta tekstiä!! Vaan olet asian ytimessä!! olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä tuosta seurustelusta!!!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Santtu70

6.11.2006 19:37

Niin asia kait oli omastakin mielestä ihan ok, mutta jotenkin sitä oli vaikee selittää silleen yksinkertaisesti..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus